GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
6 Eylül 2022 Salı 12:11

2600 kilometre öteden Tarkan konserine... İzmir'e akın var!

İzmir’in kurtuluşunun 100’ncü yıl dönümü kapsamında Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek Tarkan konseri büyük heyecana yol açtı. Hem 100’ncü yıl heyecanını yaşamak hem de Tarkan’ı izlemek isteyenlerin listesine yurt dışından gelenler de eklendi.  Kordon İş Adamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı, ”Almanya, Hollanda, Belçika gibi ülkelerde yaşayan İzmirliler tarihi güne tanıklık etmek için rezervasyon yaptıranlar oldu” dedi.

Diren ÇELİK/EGEDESONSÖZ- İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek konsere üç gün kaldı.

9 Eylül günü ücretsiz gerçekleştirilecek konsere çok yoğun bir ilgi gösteriliyor. Farklı şehirlerden vatandaşlar hem kurtuluş heyecanını yaşamak hem de Tarkan’ı dinlemek için şimdiden rezervasyonlar yaptırıyor.

-KORDON'DA 'LOCA' SAVAŞLARI... DAİRE 500 DOLAR, TEKNE 8 BİN TL!

KORDON BEREKET YAŞAYACAK
Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı, yurt içinin yanı sıra yurt dışından da rezervasyon yaptıran vatandaşların da belirtti. Şanlı yaptığı açıklamada “Esnafımız tarihi gün için özel menü hazırladı. Sadece İzmir ve çevresi değil, Avrupa’da Almanya, Hollanda, Belçika, Hollanda gibi ülkelerden hafta sonu Tarkan konseri ve İzmir’in kurtuluş günü vesilesiyle tarihi güne tanıklık etmek amacıyla rezervasyon yaptıran İzmirliler var. İnsanlar çocuklarına da bir anı bırakmak istiyor. Esnafımız için de o gün merhem olacak. Kordon bereket yaşayacak. Denizden de tanıklık etmek isteyenler tekneleri kiralamışlardır” ifadelerini kullandı.

500 DOLARA EV DUYMADIM
Tarkan konseri izlemek isteyen vatandaşların geceliği 500 dolara ev kiraladığı iddialarına ilişkin olarak konuşan Şanlı, “Konseri izlemek için balkonlu ev kiraladıkları ne derece doğru bilmiyorum ama daha önceki konserlerde eş dost birlikte balkonlara iştirak ediyorlardı” dedi.