GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
25 Ocak 2021 Pazartesi 11:00

25-31 Ocak haftası gökyüzü hareketleri

Astrolog Aslıhan Kozluca, Aslan Dolunayını karşıladığımız 25 Ocak haftasını yorumladı

Haftanın önemli gökyüzü olayı 28 Ocak Perşembe İstanbul saatiyle 21:16’da gerçekleşecek Aslan Dolunayı. Dolunay ile ilişkilerde sınır çizememe durumları ve sürekli fikir üretmekten gerçekleştirmeye fırsat bulamama halleri gündeme gelecek. Sabit görüşlü davranmak bu haftanın en zorlayıcı konusu olabilir. Duygusal boşluk hissetme, duyguları paylaşma eksikliğinin yarattığı sorunlar gündemde. Aynı zamanda havada ani soğuma, yer hareketlerinde devam eden aktiflik de söz konusu.
Salı günü otorite figürü olarak gördüğümüz kişilerle gerginlik yaşanabilir. Geleneksel yaklaşımlarla yenilikçi tutumların zıtlaşması mümkün.
Hafta ortasında değer verdiğimiz konulara tutkuyla sarılmak ve somut fayda sağlamak isteyeceğiz. Bu noktada, olayı takıntı haline getirmemeye dikkat edilmeli.
Perşembe ise finansal konularda değişen durumlara esneklikle yaklaşabilmek önemli. Israrcı tutumlar gün genelinde zorlayabilir.

Merkür retrosu başlıyor! 

31 Ocak’ta geri hareketine başlayacak Merkür cuma ve cumartesi durağan konumda olacak. Bu günlerde çok önemli işleri başlatmamak ve büyük kararlar verirken daha temkinli olmakta fayda var. Elektronik aletlerde de beklenmedik sorunlar yaşayabiliriz.
Merkür’ün Kova burcundaki geri hareketi 22 Şubat’a kadar devam edecek. Bu dönemde düşüncelerimizde özgürleşemediğimiz konular önümüze gelecek. Aynı zamanda yenilikleri takip etmemiz için teknolojik bazı sorunları daha çok yaşayacağız. (Milliyet)