GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
23 Eylül 2024 Pazartesi 14:37

23 Eylül Haftası burç yorumları

Merkür’ün gündemi şekillendireceği haftaya, Ay İkizler burcundayken başlıyoruz. Hafta genelinde iletişim ve eğitim konuları ön planda olacak.

23 Eylül Pazartesi, günün ikinci yarısında genel anlamda işleyişler zor ilerleyebilir. Gecikmelerle karşılaşabiliriz. Sevgi lisanımızı ifade eden Venüs, 23 Eylül-17 Ekim süresince Akrep burcunda ilerleyecek. Venüs’ün Akrep burcu geçişinde ilişkilerde derinlik arayışımız artarken duygular da daha yoğun ve tutkulu olacak. Maddi konularda risk almaktan kaçınmayacağız. Bu süreçte takıntıdan, kıskançlıktan ve aşırı sahiplenmekten uzak durmaya dikkat edelim.

24 Eylül Salı, iletişim, eğitim ve teknolojik konular için destekli bir gün. Yine de önemli görüşmelerimizi ve kararlarımızı 14:48-17:50 arasına denk getirmemeye çalışalım. Gün genelinde farklı fikirler geliştirebilir, yaratıcı yönümüzü değerlendirebiliriz.

25 Eylül Çarşamba, Ay Yengeç burcunda ilerleyecek. Merkür’ün Neptün ile sert açısı yanılgıları, unutkanlıkları arttırabilir. Öğleden sonra öfkemizi kontrol altında tutmaya ve riskli fiziksel hareketlerden sakınmaya dikkat edelim. Akşam saatlerinde ise aile büyükleri ile bir arada olmak, tecrübeli kişilerden fikir almak için uygun zaman dilimi.

26 Eylül Perşembe, Merkür’ün Plüton ile uyumlu açısı kendimizi kararlılıkla ve etki bırakacak şekilde ifade edebilme potansiyeli veriyor. Ticari konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. İletişim gezegeni Merkür sabah saatlerinde, 13 Ekim’e kadar kalacağı, Terazi burcuna geçiyor. 13 Ekim’e kadar iletişim şeklimiz daha diplomatik olacak. Olayları objektif değerlendirme, çift yönlü görebilme yeteneğimiz artacak. Zaman zaman da fikirler arasında kararsız kalma, seçim yapmada zorlanma yaşayabiliriz.

27 Eylül Cuma, sabah saatlerinde ikili ilişkilerle ve ticari konularla ilgili fırsatları değerlendirebiliriz. Öğleye doğru duygusal iniş çıkışlar daha fazla yaşanabileceğinden bu saatlerde fevri davranmamaya gayret edelim.

28 Eylül Cumartesi, gün genelinde daha coşkulu ve ön planda olmaya çalışan bir tavır içindeyiz. Günün ikinci yarısı daha olumlu bir akış olacağından hem eğlence hem de sağlık konuları ile ilgili şanslı durumlar gündeme gelebilir.

29 Eylül Pazar ise 12:41’e kadar önemli bir işe başlamamaya çalışalım. Gün boyunca geçmiş konulara odaklanabiliriz. Mümkün olduğunca ilişkilerimizde geride bırakmamız gereken durumları daha objektif bir bakışla bitirmeye çalışalım.

23 Eylül haftası yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak:

YÜKSELEN KOÇ

İşinizle ilgili değişik fikirler geliştirebileceğiniz bir hafta olacak. Maddi konularda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeye çalışın. Yöneticilerinizle ilişkilerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.

Çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminizde yaşanabilecek karışıklıklara karşı dikkatli olun.

YÜKSELEN BOĞA

Aşk hayatınızda şanslı olacağınız bu hafta çocuklarınız varsa onların eğitim süreçleri ile ilgili de olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Sanatla ya da ilham gerektiren işlerle uğraşıyorsanız verimli işler çıkarabilirsiniz. Maddi konularda risk almamaya önem verin.

YÜKSELEN İKİZLER

Evinizle ya da gayrimenkullerle ilgili konularda tamamlamak istediğiniz işleri bu hafta bitirebilirsiniz. Özellikle alım-satımla ilgili süreçlerde rahat bir akış olacak. Çarşamba gününü iyi hesap yaptığınızdan emin olarak geçirin. Aile içinde de yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Sosyal hayatın aktif geçeceği bu hafta gruplar içinde fikirlerinizle öne çıkacaksınız. Uzun vadeli planlarınız için yeni adımlar atabilirsiniz. Ortaklı işleriniz varsa, bu hafta onula ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Seyahatlerde aksaklıklar olabileceğinden temkinli davranmakta fayda var.

YÜKSELEN ASLAN

Maddi konulara odaklanacağınız bu hafta yeni kazanç yolları geliştirebilirsiniz. İşle ilgili görüşmelerde ön planda olacaksınız. Günlük akışınızı yeniden düzenleyeceksiniz. Çarşamba günü finansal konularda yanılgıya düşme ihtimaline karşı dikkatli olun.

YÜKSELEN BAŞAK

Eğitim, yayıncılık ya da yurt dışı ile ilgili konularda fikirlerinizi hayata geçirebileceğiniz bu hafta özel hayatınız da hareketli geçecek. Çocuklarınızla olan iletişiminiz sizi mutlu edecek. Sindirim sistemi ile ilgili hassasiyetler yaşanabilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Sizi rahatsız eden duygu ve düşüncelerinize daha farklı yaklaşıp çözüm geliştirebileceğiniz bir haftadasınız. Evinizdeki bitirilmesi gereken işleri tamamlayacaksınız. Dikkatinizi toparlamada ve bazı şeyleri hatırlamada zorlanabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin, özel hayatınızın ön planda olacağı bu hafta farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Gruplar içinde anlattıklarınızla arkadaşlarınızı etkileyeceksiniz. Aşk hayatınızda yanılgılara karşı dikkatli davranın.

YÜKSELEN YAY

Kariyer hayatınızın, gündelik yaşamda üstlendiğiniz sorumlulukların gündemde olacağı bir hafta. Çalışma arkadaşlarınıza destek olacaksınız. Maddi konularda da fırsatlarla karşılaşacaksınız. Otorite figürleri ile yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Yurt dışı ile olan işlerde, eğitimle ya da ticaretle ilgili konularda aktif olacağınız bu hafta yeni seyahatler planlayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili güzel haberler alacaksınız. Çarşamba günü iletişim kazalarına karşı dikkatli davranın.

YÜKSELEN KOVA

Finansal konuların, ödemelerin gündemde olacağı bir hafta. Beklemediğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Evinizle ilgili sıkıntı çıkaran konuları da çözümleyeceksiniz. Yatırımlarla ilgili riskli adımlar atmamaya gayret edin.

YÜKSELEN BALIK

İkili ilişkilerinizde ya da ortaklıklarınızda fikirlerinizin etki yaratacağı bir hafta olacak. Önemli görüşmelerinizi Salı ya da Perşembe yapabilirsiniz. Sosyal hayatınız da hareketli olacak. İlişkilerinizde kendinizi kandırmadığınızdan emin olun. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)