GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yaşam
4 Aralık 2019 Çarşamba 16:47

23. BALEV Beyaz Ödülleri açıklandı

Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı (BALEV)'in gelenekselleşen Beyaz ödüllerini kazananlar açıklandı. Beyaz Ödüller, 7 Aralık Cumartesi günü 23. BALEV Yılsonu Balosu'nda düzenlenecek törende sahiplerini bulacak.

BALEV yetkilileri bu yıl 22. kez verilecek olan Beyaz Ödüller ile ilgili olarak  "Çevresine ve topluma fayda sağlayacak projeler üretip uygulayan, yaptıkları işlerle bireysel ve kurumsal olarak toplumsal yaşama katkıda bulunmuş ve 'Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalıdır" ilkesini savunan kişilerin onurlandırılması gerektiğine inanıyoruz. Başarı bir yolculuktur, bu yolculuktaki en güzel yol da eğitimdir. BALEV bu amaçla 1997 yılından bu yana her yıl BEYAZ ÖDÜLLER vermektedir" açıklamasını yaptı.

Ege Palas Business Hotel'de gerçekleşecek BALEV Yılsonu Balosu mezuniyetlerinin 50. yılını kutlayan 1969 yılı mezunlarının da katılımıyla renklenecek.

BALEV 23. Geleneksel Yılsonu Balosu'nda düzenlenecek ödül töreninde Beyaz Ödülleri alacak isimler şöyle açıklandı:

Beyaz Düşünce: Ertuğrul SABAH ’71

Beyaz Yatırım: Umur DENİZCİ ‘67

Beyaz Yorum: Onur ERDOĞAN ’96 ve Ant AKSAN ‘ 91

Beyaz Yaşam: ADIM ADIM PLATFORMU

BEYAZ DÜŞÜNCE: Bornova Anadolu Lisesi'nde eğitim görmüş, akademik alanda önemli başarılara imza atmış, sosyal bilimler ya da fen bilimlerinin herhangi bir dalında ismini ülke ve dünya çapında duyuran çalışmalar gerçekleştirmiş olan adaylar arasında seçilen bir kişiye verilen ödüldür.

BEYAZ YATIRIM: Bornova Anadolu Lisesi'nde eğitim görmüş, sanayi, ticaret, hizmet ve teknoloji sektörlerinden birinde yüksek başarı elde etmiş, olumlu çalışmaları ile adını topluma duyuran müteşebbis veya üst düzey yöneticilik yapmış adaylar arasından seçilen bir kişiye verilen ödüldür.

BEYAZ YORUM: Bornova Anadolu Lisesi'nde eğitim görmüş, fikir ve sanat eserleri alanında önemli başarılar elde etmiş, alanında kendi ismini duyuran çalışmalar gerçekleştirmiş olan adaylar arasından seçilen bir kişiye verilen ödüldür.

BEYAZ YAŞAM: BAL'dan mezun olma şartı aranmaksızın sanat ve eğitim alanlarında ismini duyuran başarılı çalışmalar gerçekleştirmiş, bu çalışmalarını tüm hayatına yaymış ve toplumun sevgisini takdirini kazanmış adaylar arasından seçilen kişi veya kurumlara verilen ödüldür