GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
22 Mart 2021 Pazartesi 11:08

22-28 Mart haftası gökyüzü yorumları

Gökyüzünde ateş elementinin varlığını hissettirmeye başladığı 22-28 Mart haftası gökyüzü yorumlarına göre bizi neler bekliyor? Astrolog Aslıhan Kozluca yorumladı.

22 Mart haftası gökyüzünde ateş elementi varlığını hissettirmeye başlıyor. Hem Güneş hem de Venüs Koç burcunda ilerlerken dinamik ve girişken enerjilere geçiş yapıyoruz. İsteklerimizi daha rahat ortaya koyma, aşk konularında biraz sabırsız ve atak davranma halleri söz konusu. Bu görünümün olumlu tarafında kalmak için aktif ama aceleci olmamaya dikkat etmekte fayda var. Bu hafta 20-28 Mart, 22-30 Temmuz ve 22-30 Kasım aralığında doğanlar, ikili ilişkiler adına olumlu etki altında olacaklar.

22 Mart Pazartesi farklı fikirler üretmek, bir konu üzerine değişik bakış açısıyla yaklaşıp güzel sonuçlar almak için uygun bir gün. Aynı zamanda düşüncelerimizi kalıcı işlere dönüştürebilmek için de adımlar atabiliriz.
24 Mart Çarşamba fikirsel çatışmalara girmeye müsait bir gün. Mümkün olduğunca ani tepki vermemeye, onaylanma ihtiyacı sebebiyle inatlaşmamaya özen göstermek bizi rahatlatacaktır.

25 Mart Perşembe harcamalarımızda ve alışverişlerimizde abartıya kaçma eğilimindeyiz. Gerçekten buna ihtiyacım var mı diye sorgulamayı es geçebilme ihtimalimiz yüksek. Bazı geçmiş konular gündeme gelebilir. Daha önce eyleme geçemediğimiz konularda bu sefer adım atabiliriz.

26 Mart Cuma sosyalleşme ihtiyacının ve romantizmin arttığı bir gün olacak. Akşam saatlerinde de yediklerimize, içtiklerimize karşı özenli olmak bazı sorunları engelleyebilir.28 Mart Pazar ise Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Yoğun etkisini bir sonraki hafta yaşayacağımız bu dolunayın ana teması ikili ilişkiler olacak. (Milliyet)