GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
21 Mart 2022 Pazartesi 12:07

21-27 Mart haftası gökyüzü yorumu

21 Mart haftasında Güneş’in Koç burcuna geçişi ile gökyüzündeki eksik ateş elementine destek geliyor. Şimdiden tüm Koçlara mutlu yaşlar diliyoruz. Peki 21-27 Mart haftası gökyüzü bize neler getirecek...

21 Mart Pazartesi eğitimle ve ticaretle ilgili konularda sıkışılmış noktaların üstesinden gelmek, azim gösterilen alanlarda yanıt almak mümkün. Akşamüstü duygusal iniş çıkışlar yaşanabileceğinden verilecek kararlara ve tepkilere dikkat edilmeli. Pazartesi gecesi görülecek rüyaların verdiği duygu yol gösterici olabilir.

22 Mart Salı Uranüs-Mars sert açısı var. Dolunay sürecinden beri etkisini gösteren bu açı Salı günü netleşiyor. Teknolojik aletlerde sıkıntı, gerginlik sebebi ile tartışmaların yaşanması ve kazalar gündemde olabilir. Gün genelinde geçmiş konular da sıkça karşımıza çıkabilir.

23 Mart Çarşamba düşüncelerimiz, konuşmalarımız daha ruhani odaklı olacak. İlham gerektiren uğraşlarımızdan güzel sonuçlar alabiliriz. Maneviyatın ön planda olacağı bu gün dikkatimizi bir noktaya odaklama konusunda zorlanabiliriz. Bu yüzden yoğun dikkat gerektiren işleri mümkünse bugün yapmayalım.

24 Mart Perşembe Ay Yay burcunda ilerliyor. Olaylara daha iyimser bakma eğilimindeyiz. Önemli işlerimizi akşamüstüne kadar tamamlamak verimli sonuç almamıza yardımcı olacaktır. Akşam saatlerinde ise sezgilerimizi daha çok dinleyebiliriz.

25 Mart Cuma ve 26 Mart Cumartesi fikirlerimizi hayata geçirmek, sözlerimizle önemli etkiler bırakmak için destekli günler. Olaylara daha ciddiyetle yaklaşıp, sonuç odaklı davranmayı tercih edeceğiz.

27 Mart Pazar iletişim gezegenimiz Merkür, Balık burcundan Koç burcuna geçecek. 11 Nisan’a kadar sürdüreceği yolculuğunda düşüncelerimize hız katacak olan Merkür, rekabetçi ve meydan okuyucu bir iletişimi tercih etmemize sebep olabilir. Hızlı karar alma, söylenenleri kişisel algılama konularına dikkat etmemiz gereken bir süreçte olacağız.(Milliyet - Astrolog Aslıhan Doktoroğlu)