GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
21 Aralık 2020 Pazartesi 10:23

21-27 Aralık haftası, büyük kavuşum başlıyor!

21 Aralık haftası Kova burcuna geçiş yapan Satürn ve Jüpiter’in yeni bir döngü başlatacakları kavuşumları ile başlıyor. Astrolog Aslıhan Kozluca yorumladı.

21 Aralık’ta önemli bir gökyüzü görünümü ile haftaya başlıyoruz. Kova burcuna geçiş yapanSatürn ve Jüpiter’in yeni bir döngü başlatacakları kavuşumları gerçekleşiyor. 20 senede bir hizalanan bu iki önemli sosyal gezegen, buluştukları burcun doğasında 20 senelik yeni bir süreç başlatırlar. Biz de 21 Aralık itibariyle Kova çağına girmiş oluyoruz.
Teknolojinin hızla ilerleyeceği, bireysel özgürlüklerin önem kazanacağı ve yenilik isteyenlerle eskiyi savunanların çatışacağı bir dönem bizi bekliyor. Kuzey yarım küredeki en uzun gecenin yaşandığı kış gün dönümü olan 21 Aralık’ta Merkür ve Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. Şimdiden tüm Oğlak burçlarının doğum günü kutlu olsun. İletişim şeklimizi belirleyen Merkür 8 Ocak’a kadar bize daha ciddi konuşma ve stratejik düşünme eğilimi verecek. 23 Aralık Çarşamba sert açıların etkisi altındayız. Hem gerginliğe, öfkeye hem de yangın ve patlama ihtimallerine karşı tedbirli olmakta fayda var. Otorite figürleri ile çatışmaya girmekten de kaçınılması gereken bir gün. 25 Aralık Cuma ise olaylara farklı bakış açısı geliştirerek daha verimli sonuçlar alma, iletişimde olumlu akış içinde olma konusunda destekli bir günde olacağız. Projeler, ödevler, görüşmeler için değerlendirilebilir. ( Astrolog Aslıhan Kozluca -  Milliyet)