GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Stil
20 Mayıs 2021 Perşembe 14:38

2021 bikini trendleri

Uzunca bir tatilin özlemini çektiğimiz bir gerçek. Güneşin sıcacık yüzünü iyice gösterdiği günlerde hepimiz bahçemizde, balkonumuzda da olsa güneşlenmeye başladık. Yeni sezon bikinileri için alışveriş sitelerine de göz atmaya başladık. Şu an yeni bir çift bikini kadar çok az şey bizi neşelendirebilir. Öyleyse 2021 yazının bikini trendlerine göz atmanın tam zamanı!

Doğal tonlar 

Şu anda sakinleştirici tonlara ilgi duymamıza şaşmamalı. Ancak doğal tonların donuk ve hatta nötr olması gerekmez. Zengin ve çeşitli bir gezegenden ilham alan renkleri düşünün. Yumuşak maviler, derin yeşiller, dokulu toprak tonları ile doğa anaya geri dönüyoruz. 

Tek renkli takımlar 

Düz formlar ve tek renkli takımlar sezonu domine ediyor. Zamansız parçalara yatırım yapmak konusunda artık hepimiz yeterince bilinçliyiz. Hem kombinlemesi kolay hem de sezonlarca kullanılabilir. 

Pastel tonlar 

Uzunca süren asit parlaklığı ve pandeminin ardından daha sakin pastel tonlar öne çıkıyor. Yeterince bronzlaşıp bronzlaşamayacağınız daha az sert pastel tonlar giydiğinizde o kadar da önemli değil.

Ekose ve pötikare 

Sıcak hava gardıroplarımızla eşanlamlı olan parlak ve tatlı ekose ve pötikare desenleri bu yaz sezonunda bikinilere de yayılıyor.

Fırfır detayları 

Sık sık geri dönüş yapan fırfırlar bu sezon retro bikini trendiyle buluşuyor. Neşeli, feminen ve şık duruşuyla hem bikini altlarında hem bikini üstlerinde göreceğimiz fırfır detayları her yerde havuz başında hissetmenizi garanti ediyor.

Hayvan desenleri 

Hayvan desenleri tekrar tekrar, taze görünümlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Çabasız renkli leopar, zebra ve yılan desenleri 2021 yaz sezonunda iddialı kadınların tercihi olacak.