GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Stil
6 Şubat 2018 Salı 10:44

2018’in gelin modasından ilk haberler

Bu yıl evlenmeyi düşünüyorsanız size güzel haberlerimiz var...

Bu yıl evlenmeyi düşünenler için çok güzel haberlerimiz var! Bu sene gelinlikler her zamankinden daha güzel ve çarpıcı. Gelinlik modasında hem farklı dokunuşlar hem de asi duruşlar kendini gösteriyor ve ortaya inanılmaz özgün gelinlikler çıkıyor. İşte bu sezonun gelinlik trendleri arasında en çok dikkat çekenler.

Siyah kurdeleler
Geçtiğimiz sezonda birbirinden renkli gelinlikler görmüş ve şaşırmıştık. Bu sezonun modası hem gelinliğin o saflığını koruyor hem de siyah bir kurdeleyle o saflığı bozup ortaya dramatik bir görüntü çıkarıyor. İster boynunuzdan aşağı, isterseniz belinizden yana simsiyah güzel bir kurdele sarkıtın. Bu sene çok trend ve son derece de zarif. Hiçbir şey yapamam derseniz saçınızı siyah bir kurdele ile tutturabilirsiniz.

Fiyonklar
Öyle küçük sevimli fiyonklardan bahsetmiyoruz. Büyük gösterişli ve gören herkesi hayrete düşürecek şaşalı fiyonklardan bahsediyoruz. Evet, bu sezon gelinliklerde kendini gösteren büyük büyük fiyonklar çok moda. 2018 Gelin Moda Haftası’nın en çok dikkat çeken parçaları da bu büyük fiyonklar oldu. Arkada bağlanan kuşaklardan kollardaki detaylara kadar yer gök fiyonktu.

Renkli desenli tül kaplamalar
Pembe ve mor çiçeklerle süslenmiş gelinlikler şüphesiz bir Gwen Stefani havası taşıyor. Bu sezon Naeem Khan da benzer güzellikte ve tarzda bir gelinlik tasarımıyla herkesin gönlünü kazanmayı başardı. Eğer geleneksel gelinliklerin yanında hafif farklı bir görüntü yakalamak istiyorsanız bu güzel çiçek desenleriyle gelinliğinizi bir çiçek bahçesine dönüştürebilirsiniz.

Beyaz kot ceket
Gelinliğinizin omuzlarına ne almanız gerektiği konusunda hala bir fikriniz yoksa ve çok da geleneksel olmayan bir gelinseniz size çok iyi bir önerimiz var: Bu yılın trendi gelinlik üzerine beyaz bir kot ceket almak. Klasik bir görüntü istemiyorsanız bu hareketle çok trend bir gelinliğe sahip olabilirsiniz.

Kocaman küpeler
Bu sezon gelinlikler oldukça büyük ve iddialı. Ancak sadece gelinlikler öyle değil, aksesuarlar da ‘Ben buradayım’ diye bağırıyor. Özellikle kocaman küpeler bu sezon gelin modası trendleri arasında en üst sırada yer alıyor. Siz siz olun basit bir gelinlik tercih etmiş olsanız bile kocaman bir küpe takmayı ihmal etmeyin.