GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
21 Ocak 2019 Pazartesi 15:43

200 belediye açıklandı: MHP'nin Çeşme adayı belli oldu!

MHP 4'ü il olmak üzere toplamda 200 adayı daha açıkladı. MHP Burdur'dan Uğur Şen'i, Çanakkale'den Hakan Pınar'ı, Çorum'dan Kenan Şahin'i ve Kırklareli'den Derya Bulut'u aday gösterdi. Cumhur İttifakı’nın Çeşme adayı ise Sema Aydın’ın adaylıktan çekilmesinin ardından 2014 yılında AK Parti’den başkan adayı olan Mustafa Cenger ismi açıklandı.

MHP 4'ü il olmak üzere toplamda 200 adayı daha açıkladı. MHP Burdur'dan Uğur Şen'i, Çanakkale'den Hakan Pınar'ı, Çorum'dan Kenan Şahin'i ve Kırklareli'den Derya Bulut'u aday gösterdi.
Cumhur İttifakı’nın Çeşme adayı ise Sema Aydın’ın adaylıktan çekilmesinin ardından 2014 yılında AK Parti’den başkan adayı olan Mustafa Cenger ismi açıklandı.

MUSTAFA CENGER KİMDİR?
1963 Çeşme doğumlu olan Mustafa Cenger, Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İnşaat bölümünü bitirdi. 1994-2004 yılları arasında, İki dönem Çeşme Belediyesi Meclis üyeliği yaptı. 2009 yerel seçimlerinde AK Parti Çeşme Belediye Başkan Adayı gösterildi.

2010 yılından itibaren AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulundu. Çeşme’de yat turizm işletmeciliği yapan Cenger, evli ve 3 çocuk babasıdır. 

İşte açıklanan adayların tamamı: