GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
19 Şubat 2018 Pazartesi 10:52

19 Şubat haftasında gökyüzü nasıl olacak?

Güneş tutulmasını bir kaç gün önce geride bıraktık ama etkisi hala devam ediyor. Gelecek bir ay boyunca da devam edecek. Bu hafta güneş tutulmasının etkisindeyiz. Yenilik yapabiliriz ama zor bir hafta olacak.

PAZARTESİ: Ay-Mars-Kuzey ay düğümü arasındaki olumlu bağlantı nefis bir hafta başı motivasyonu sağlayacak. Gün boyunca hedefe ulaşmak, duyguları doğru yönlendirmek, geleceğe yatırım olan adımlar atmak mümkün. Yeniayın etkisi sürüyor hala yenilik yapılabilir.

SALI: Uranüs-Ay kavuşumu sürpriz haberleri getiriyor. Kimileri için mutluluk veren kimileri için şok eden.

ÇARŞAMBA: Satürn günün yıldızı. Hem Merkür’le hem Ay’la olumlu açı kurarak kalıcı ve güven veren değerler yaratmamızı sağlayacak. Sürekliliğin önemini hatırlayacağız.

PERŞEMBE: Ay-Jüpiter karşıt açısı hem mali konularda kayıplar yaşatabilir hem de kendimizi şanssız ve keyifsiz hissetmemize neden olabilir. Gün başkalarından destek ve yardım almayı ummak için yanlış. Yalnız başımıza ve olabildiğince içe dönük bir gün geçirmeye hazırlanmalı.

CUMA: Ay-Mars karşıtlığı Balık burcunda yol alan gezegenler tetiklenince T Kareye dönüşecek. Öfkenin dozunu yükseltiyor. İletişim problemleri, seyahatlerde kazalar, doğal afetler ve büyük kazalar günü üzücü geçirmemize neden olabilir.

CUMARTESİ: Ay’ın transiti gökyüzündeki sertliğin T Karenin devam etmesine neden oluyor. Yeni olumsuz haberler travmatik bir ruh hali yaratabilir. Güçlü durmakta ve çözüm odaklı olmakta fayda var.

PAZAR: Ay ürkek Yengeç burcundan geçiş yaparken Satürn’le karşıt açı yaşanacak. Duygular ve mantık arasında kalmak, seçim yapamamak, korkuların tırmanması, güvenlik duygusunun sarsılması olasılıklar. Öte yandan Ay-Güneş üçgeni morali yükseltecek bir formülün bulunacağını anlatıyor.