GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
18 Mayıs 2017 Perşembe 19:44

19 Mayıs kutlamalarının adresi Gündoğdu: Başkan Kocaoğlu'ndan davet var!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl 19 Mayıs’ta düzenlediği İzmir Gençlik Festivali coşkusu başladı. Festivalin 2. Günü olan 19 Mayıs’ta Gündoğdu Meydanı’nda gün boyu etkinlikler yapılacak, coşku doruğa tırmanacak.

EGEDESONSÖZ – İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği İzmir Gençlik Festivali’nde Gündoğdu Meydanı’nda büyük bir etkinlik düzenlenecek. 19 Mayıs’ın coşkusu Gündoğdu Meydanı’na taşınacak.

GÜN BOYU ETKİNLİK
İlk olarak alternatif müzik gruplarının sahne alacağı etkinliklerde akşam büyük bir havai fişek gösterisi düzenlenecek. Havai fişek gösterisinin ardından pop müziğinin ünlü ismi Şebnem Ferah’ın sahne alacak. Gündoğdu Meydanı’ndaki etkinlikler 15.00’da başlayacak.

MİLLİ BAYRAM DEDİĞİN COŞKUYLA KUTLANIR!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yaptığı açıklamada tüm İzmirlileri, Gündoğdu Meydanı’na davet etti. Başkan Kocaoğlu, “Milli bayram dediğin coşkuyla kutlanır. Öyleyse 19 Mayıs akşamı Gündoğdu'da buluşuyoruz. "Atatürk'ün İzmir'i"e yakışan bir kutlama olacak.”