GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
3 Temmuz 2017 Pazartesi 11:08

19. gün: Başkan Çalkaya da yürüyüşte!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun vekil Berberoğlu'nunun tutuklanmasının ardından İstanbul'a başlattığı 'Adalet Yürüyüşü' 19. gün tamamlandı. Bugünkü yürüyüşe Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ile Torbalı, Balçova ve Selçuk ilçelerinden partililer yerini aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde başlayan Adalet Yürüyüşü’nde 19. gün tamamlandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 19 gün önce başlattığı Adalet Yürüyüşü bugün Kocaeli’ye ulaştı. Bugünkü yürüyüşe Balçova, Selçuk ve Torbalı CHP örgütleri de katıldı.

BALÇOVA'DAN SOĞUK MEYVE VE YİYECEK İKRAMI
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ile Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur'un yanı sıra Selçuk'tan partililer de bugünkü yürüyüşte yerini aldı. Yürüyüşe CHP Balçova ilçe yönetimi ile meclis üyeleri de katıldı.

Aşırı sıcak ve nem nedeniyle en zorlu etaplardan birisi olan Kocaeli Yürüyüşü’ne İzmir’den de yoğun katılım oldu. CHP’nin Balçova, Selçuk ve Torbalı ilçe örgütleri de otobüslerle Kocaeli’ye gelerek yürüyüşe katıldı. CHP Balçova İlçe Başkanlığı yürüyüşe katılan vatandaşlara soğuk meyve ve içecek ikram ederken değişik etaplarda Kemal Kılıçdaroğlu’nu yalnız bırakmayan Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Biz yürüyüş başladığında genel başkanımızı asla yalnız bırakmayacağımızı söylemiştik. Balçova’da kendisine gönülden destek olan vatandaşlar adına buradayız” diye konuştu.

CHP Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur’un da katıldığı yürüyüşe Torbalı'dan destek büyüktü. Gece saatlerinde otobüse binip yola koyulan ilçe örgütü, sabahın ilk ışıklarında Kılıçdaroğlu’nun yanına vardı.

DÜN KARABAĞLAR YÜRÜMÜŞTÜ
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da daha önce katıldığı Adalet Yürüyüşü’ne dün (18.gün) bir kez daha destek verdi. Başkan Selvitopu, aşırı sıcağa rağmen 07.00’da Sakarya şehir merkezinden yürüyüşe başlayan korteje katıldı. İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, ilçe yönetim kurulu üyeleri,  meclis üyeleri,  kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, yürüyüşe coşkulu kalabalığa katıldılar.