GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
19 Nisan 2021 Pazartesi 10:17

19-25 Nisan haftası Merkür’ün Boğa burcuna geçişi ile başlıyor

Merkür’ün Boğa burcuna geçişi ile başlayan 19-25 Nisan haftası gökyüzü yorumlarına göre bu hafta bizleri neler bekliyor? Astrolog Aslıhan Kozluca yorumladı…

19 Nisan Pazartesi iletişim ve algı şeklimizi etkileyen Merkür’ün Boğa burcuna geçişi ile hafta başlıyor. 4 Mayıs’a kadar burada ilerleyecek Merkür düşünce yapımızda istikrarı ve huzuru aramayı öne çıkaracak. Son iki haftadır daha cesur ve hareketli olan iletişim şeklimiz şimdi olaylara analiz ederek yaklaşan, tedbirli ve biraz da materyalist hale dönecek.

Pazartesi akşam saatlerinde Güneş Koç burcundan çıkıp Boğa burcuna geçiş yapacak. Şimdiden tüm Boğa burçlarına keyifli ve mutlu yaşlar diliyorum. Gökyüzü bu hafta ateş elementinin baskınlığından toprak elementinin hakimiyetine geçiyor. Üretkenlik, sabır, huzur ve güvenlik ihtiyacı öncelikli motivasyon olacak. Dikkat edilmesi gereken; inatçı bakış açısının etkisinde kalıp, farklı gelişen durumlara direnç göstermemek olacaktır.

21 Nisan Çarşamba önümüze gelen konulara önceki deneyimlerimizden aldığımız dersler doğrultusunda yaklaşırsak olumlu sonuçlar alabiliriz. 23 Nisan Cuma ise irademizi nasıl ortaya koyduğumuzu anlatan Mars, 11 Haziran’a kadar sürecek Yengeç burcu yolculuğuna başlayacak. Mars Yengeç burcundayken kendimizi daha çok korumaya alma eğiliminde oluruz. Tepkilerimizi net bir şekilde ortaya koymak yerine pasif agresif yaklaşımlar sergileyebiliriz. 23-24 Nisan’da sürpriz karşılaşmalar, beklenmedik haberler alabilir, değişik fikirler, bakış açıları geliştirebiliriz. 

25 Nisan Pazar ise ilişkilerde gerçekçi olmayan, ayağı yere basmayan düşüncelerde inat etmemeye dikkat edilmeli. Hafta sonunu daha çok düşüncelerimize, kendimize odaklanarak geçirebiliriz. Çözümsüz görünen, sıkıştığımız konulara çare bulabilme fırsatımız var. (Milliyet)