GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
18 Ocak 2021 Pazartesi 13:53

18 Ocak haftası bizi neler bekliyor?

Uranüs’ün etkisini yoğun bir şekilde hissedeceğimiz 18 Ocak haftası bizi neler bekliyor? Haftalık burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? Astrolog Aslıhan Kozluca yorumladı.

Bu hafta Uranüs etkisini yoğun hissedeceğiz. Otoriteden hoşlanmayan, objektif ve sezgilere açık bir zihne sahip olan Uranüs, değişimlerin ve sürprizlerin gezegenidir. Bu sebeple de kalıcı değer oluşturmayı ve düzeni temsil eden Boğa burcu ile çok iyi anlaşmaz. 2026 yılına kadar Boğa burcunda ilerleyecek Uranüs, yaptığı zorlu açılarla tetiklendikçe bizlere finansal alanda, değer ve özgürlük konularında olaylar yaşatacak. Daha zorlu açıları da doğal afetler olarak karşımıza çıkacak.
Pazartesi para piyasalarında ani değişimler, beklenmedik harcamaların çıkması yaşanabilir. Özellikle bu hafta maddi konularda risk almamaya dikkat edilmeli.
19 Ocak Salı gecesi Güneş Kova burcuna geçiş yapıyor. Şimdiden tüm Kova burçlarına güzel bir yaş diliyorum. Çarşamba öfke kontrolüne dikkat edilmesi gereken bir gün. Aynı zamanda patlamalar ya da şiddet içeren konular daha ön planda olabilir.
Hafta sonu ise ne istediğini bilen ama olaylara biraz kötümser şekilde yaklaşan bir halimiz var. Önyargılı ve direten bir enerjide olmazsak, ikili ilişkilerde güzel vakit geçirme fırsatımızı değerlendirebiliriz.
Aşırılıklardan uzak durmaya çalışmak, fazla harcamama yapmamak hafta sonu dikkat edilmesi gereken konulardan. Boğaz ve boyun bölgesindeki hassasiyet fazla olacağından bu bölgelere karşı da temkinli olmakta fayda var. (Milliyet)