GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
15 Kasım 2021 Pazartesi 09:38

15-21 Kasım haftası gökyüzü

Bu haftanın öne çıkan en önemli gökyüzü görünümü Ay tutulması olacak. Etkilerini sadece bu hafta değil uzun süre göreceğimiz tutulma, önümüzdeki iki senenin fragmanını verecek. Haftanın geneline baktığımızda ise hareketlerde tedbirsiz ve riskli davranmamak önemli olacak. Astrolog Aslıhan Doktoroğlu 15-21 Kasım haftasını yorumladı.

15 Kasım Pazartesi aşırı öz güvenli davranma, kibirli tavırlar sergileme hali baskın olabilir. Özellikle günün ikinci yarısı konulara abartı tepki vermemeye çalışılmalı. 

16 Kasım Salı akşamüstüne kadar olan dilimde hareketli ve iş bitirici olmak mümkün. Daha sonrasında ise sabırsız ve ani çıkışlar yapmaya müsait bir zemin olduğundan kontrollü olmaya dikkat edilmeli.

17 Kasım Çarşamba kendimizi güçlü hissedeceğimiz bir gün. Bir yandan da kontrolsüz davranmayı, öfke patlamalarını tetikleyebilecek görünümler var. Bu yüzden ani gelişen durumlar karşısında soğukkanlı kalmak, riskli hareketlerden kaçınmak önemli.

18 Kasım Perşembe sezgiler ön planda olacak. Zihnimizi hayallerimize yönelik çalıştırmak mümkün. İlham gerektiren uğraşlarda da güzel sonuç alabiliriz.

19 Kasım Cuma Boğa burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Etkileri sert olan bu tutulmaya Jüpiter sert açısı ile eşlik ederken, Uranüs ve Mars da ani gelişen olayları hayatımıza getirecek. Boğa burcu sahip olmayı, istikrarı, güven duygusunu ve maddiyatı anlatır. Kriz yaratan bir dizi konuyla karşılaşacağız. Bu olaylar aslında güvenlik ihtiyacımızın önemini, sahip olduklarımızın değerini anlamamız için yaşanacaklar. Jüpiter de durumları büyütecek. Bir kısmımız zorlu bir gündem yaşarken, bir kısmımız da yeni aşklara yelken açabiliriz.

20 Kasım Cumartesi gün genelinde iletişim halinde olmak, merak ettiğimiz konularla daha çok ilgilenmek isteyeceğiz. Akşam saatleri ikili ilişkilerde gerginlik yaşama potansiyeli olduğundan ciddi konuları gündeme getirmemeye çalışılmalı. 21 Kasım Pazar ise konu hakkında bilgisi olmadığı halde ahkam kesme halleri ve kendi görüşüne karşı gelinmesine tahammülsüzlük yaşanabilir. Düşüncelere çok odaklanılacağından fikir çatışmasına girmemeye özen gösterilmeli. Bir konuda derinlemesine araştırma yapmak için değerlendirilebilecek bir gün. (Milliyet)