GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
14 Aralık 2020 Pazartesi 09:48

14 - 20 Aralık gökyüzü yorumları

Güneş tutulmasıyla başlayacak yeni hafta nasıl geçecek? 14 Aralık Güneş Tutulması etkileri nasıl hissedilecek?Astrolog Aslıhan Kozluca gökyüzünü yorumladı.

14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile haftaya başlıyoruz. Senenin son tutulması olan bu tutulmanın ilk etkilerini Aralık ayı boyunca yaşasak da, uzun vadeli etkilerini 2021’in ilk yarısında hissedeceğiz. Düşünce şeklimizi sorgulatacak olaylar gündemimizde olacak. Mümkün olduğunca konulara çift yönlü bakmaya çalışmalı, sabit fikirli olmaktan uzak durmalıyız.
Tutulma yerleştiği ev sebebiyle sağlık konularında olumlu yeni gelişmeleri de gündeme getirecek. Aşı çok konuşulan konu olacak. Aynı zamanda bilgi kirliliğine ve insanların yanlış yönlendirmelerine de şahit olacağız. 
Bu hafta sevgi ve değer duygumuzu ifade eden Venüs ile eş tercihimizi gösteren Juno Yay burcuna geçiyorlar. Özellikle 8 Ocak’a kadar ilişkilerde daha özgürlüğe düşkünlük ve hareketli olma isteğimiz baskın olacak.
Satürn ve Jüpiter de Kova burcuna geçiş yapıyorlar ve 21 Aralık’ta yeni bir devir açacak kavuşumlarına hazırlanıyorlar. Önümüzdeki hafta bu konudan daha detaylı bahsedeceğim.18 Aralık Cuma sezgilerimizin kuvvetli olacağı bir gün. Özellikle göreceğimiz rüyalar bize rehberlik edebilirler.
20 Aralık Pazar ise düşüncelerimizde, sohbetlerimizde derinleşebilir, her şeyi daha geniş açıdan değerlendirebiliriz. Son olarak hafta sonu çocuklara sosyal medya güvenliği ile ilgili hatırlatmaları da yapmakta fayda var. Kötü niyetli kişilere karşı onları korumamız gereken günler. (Milliyet -Astrolog Aslıhan Kozluca)