GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
13 Kasım 2017 Pazartesi 09:28

13-19 Kasım astroloji yorumları

Jüpiter-Venüs kavuşumu hafta başından itibaren etkili. Bu nefis açıyı ne yazık ki yılda 1 kez yaşayabiliyoruz. Ve nerde gerçekleşirse, aşkı, mutluluğu doğum haritamızda o alanda buluyoruz.

Satürn-Uranüs üçgeni bütün hafta etkili. Yenilik yapmak için araştırmalar sürerken, geri dönüş alamasak bile sabırla devam edersek Aralık ortalarından itibaren şimdi attığımız adımların ürünlerini toplayabileceğiz.

 

Pazartesi: Jüpiter ve Venüs Akrep burcunun 7.derecesinde kavuşuyor. Bu kavuşum şansı katlayan, aşkı davet eden ve mali konularda ekstra fırsat yaratan bir etkiye sahip. Tabii her zamanki gibi değerlendirebilenler için. Akrep burcuna özgü ekstra gelirler, ameliyatlar, gizemlerin çözülmesi gibi alanlarda beklentiler gerçekleşebilir. Cinsel sorunların çözüme kavuşması da beklentilerimizden olmalıdır. Ayrıca ilişkilerde iyileşme, barışma, dilekleri gerçekleştirme, evlilik kararı almak yine bu hafta mümkün. Venüs-Jüpiter kavuşumu doğum anınızda hangi alanda gerçekleşiyorsa o alanda şanslı olduğunuzu unutmamalısınız. Güneş, Jüpiter, Venüs Akrep burcunda yol alırken akrepler, yükselen burcu akrep olanlar, akrep burcunda herhangi bir gezegeni olanlar ile su grubu burçlar mutlaka yararlanacak. Diğer burçlar ise doğum haritalarının işaret ettiği alanda yararlanacak.

Salı: Merkür-Neptün karesi güne damga vuracak. Canlı ve etkileyici anlatımın yanısıra yanlış anlamalar ve dolayısıyla düş kırıklığı için uygun bir zeminde yaratılacak. Bugün gereksiz yere üzülebilir, yanlış değerlendirdiğiniz sözlere incinebilirsiniz. Birkaç gün sonra işin doğrusunu öğreneceksiniz. Sözleşme ve anlaşmalarda dikkatli olunmalı.

Çarşamba: Ay ve Mars’ın Terazi burcundaki yolculuğu adil kararların bozulmasına, adaletsizliklerin ve dikkatsizliklerin köklü değişikliklere yol açmasına neden olacak. Çünkü bu gezegenlerin Plüton’la sert açısı hayatımızı yeniden biçimlendirecek bir sertlikle karşılaşmamız anlamına geliyor. Bu sertliği iyi değerlendirenler yani akışta olarak köklü değişiklikleri kendiliğinden yapanlar başarıdan başarıya koşacak.

Perşembe: Ay, Jüpiter, Venüs, Güneş Akrep burcunda. Yoğun bir akrep etkisi ruhumuzu sararken, Ay bu transitte en verimli gezegenleri tetikleyerek geçecek. Bize katkısı ise duyguların derinliğini keşfetmek, başkalarının kaynaklarından yararlanmayı düşünmek ve gizemli kalabilmek olacak.
Mars-Plüton arasında bir gerilim başladı. Günlerdir süren soğuk savaş ve planlar eyleme dönüşecek. Bu kavganın kazananı olmayacak çünkü adalet kaybedecek. Ve eğer kişisel baz da yararlanmak isterseniz köklü değişikliklerinizi gerçekleştirmek için mücadele etmeye hazır olmalısınız. Öte yandan Venüs-Neptün, Merkür-Mars ve Venüs-Jüpiter olumlu açıları güne ayrı anlamlar katacak. Aşk, romantizm, dileklerin gerçekleşmesi ve düşünceleri ifade edecek gücü bulmakla bir çok sorunun üstesinden gelinecek.

Cuma: Ay, Venüs’le Jüpiter’in arasından geçerken içimizi aydınlatacak, ısıtacak. Duygusal anlar yaşanabilir. Romantik konuşmalar yapılabilir ve ne kadar derin duygulara sahip olduğunuzu fark edebilirsiniz. Öte yandan Ay düğümlerinin Ay ve Güneş’le kavgası doğal afetleri tetikleyebilir.

Cumartesi: Akrep burcunun 26.derecesinde gerçekleşen yeniay sırasında Merkür, Ay düğümleriyle ve Mars’la olumlu bağlantıda. Cesareti iyi bir iletişim gücüyle buluşturmak, iyi düşünülmüş anlaşmalar planlamak ve kendini konuşmadan da anlatabilmek mümkün olacak. Yeniayın en ilginç açısı Part of Fortune ile yani Şans Noktasıyla. Bu güleç açı içimizin hafta biterken ve yeni bir şeye başlarken aydınlanmasını, şansla dolmamızı sağlayacak. Peki nedir Part Of Fotune?
Pars Fortuna veya Part of fortune sans noktası – kader sağlayıcısı-Bereket ve çoğalmayı işaret eder. Roma mitolojisinde Fortuna bereket ve şans tanrıçasıdır. Yunan mitolojisinde Thyce..Şansı, başarıyı, iyi talihi, refahı ifade eder. Görünen o ki bu yeniayla birlikte iyi şansa giden yolu bulacağız. Özellikle Akrep burcunun son derecelerinde ve Yay burcunun ilk derecelerinde doğanlar ile su ve ateş grubu burçlar yararlanacak. Başaklar ve Oğlaklar da ekstra yararlanacak olanlar.

Pazar: Mars-Plüton kare açısı gerçekleşir. Ay düğümleri Mars’dan yanadır. Merkür de Marsdan ve Ay düğümleriyle işbirliğinden yanadır. Yani savaşa çağrı olsa da sağduyu ve adalet kazanır. Geleceğe yatırım niteliğindeki adımlar akılcı, korkusuz, adil ve yasal olacaktır.

Su Karakuş / Uzman astrolog