GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
12 Nisan 2021 Pazartesi 10:25

12-18 Nisan haftası gökyüzü yorumu

Koç burcunda gerçekleşen yeniayın etkisinde başladığımız 12-18 Nisan haftasında bizleri neler bekliyor? Astrolog Aslıhan Kozluca’nın 12-18 Nisan haftası yorumlarına göre yeni hafta neler getirecek? İşte Kozluca'nın astroloji yorumu!

Haftaya Koç burcunda gerçekleşen yeniay ile başlıyoruz ve hafta genelinde bu yeniayın etkilerini hissedeceğiz. Süreçlerin hızlandığı, temponun arttığı ve mücadelenin ön planda olduğu günlerdeyiz. Koç Yeniayı 9-15 Nisan, 11-17 Temmuz, 12-18 Ekim, 9-15 Ocak doğumluları ve öncü burçların (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) 22 derece civarında önemli vurguları olanları daha fazla etkileyecek.

14 Nisan Çarşamba Venüs, yönettiği Boğa burcuna geçiyor. 9 Mayıs’a kadar burada ilerlerken bizlere aşk ilişkilerinde kalıcılık ve sadakat arayışı verecek. Bu dönemde güzellik, estetik, dekorasyon ve sanat konularında daha aktif olmak isteyebiliriz. Yemeye, içmeye ve zevk aldığımız konulara eğilimimiz artabilir.

15 Nisan Perşembe, odaklandığımız işlerde harekete geçmek, şartları zorlamak adına destekli bir gün.

16 Nisan Cuma güç gösterilerine, baskıcı tutumlara ve çatışmalı davranışlara uygun bir zemin var. Bu sebeple meydan okumalardan uzak durmaya dikkat edilmeli.

17 Nisan Cumartesi yeni fikirler üretmek ve düşüncelerimizi eyleme dönüştürmek için olumlu bir gün. 18:00’e kadar olan süreçte atacağımız adımlardan verimli sonuçlar alabiliriz.

Hafta sonu iletişim şekli sertleşebilir. Belli bir konu üzerinde takıntı yapma, başkalarını suçlama ya da aşırıcı ısrarcı olma durumları görülebilir. Mümkün olduğunca bu tarz diyaloglara girmemek gerilimi azaltacaktır. 18 Nisan Pazar ise ani hareketlerden sakınmak kaza risklerine karşı koruyucu olabilir. (Milliyet)