GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
12 Ekim 2020 Pazartesi 11:26

12-18 Ekim haftası nasıl geçecek?

Merkür retrosu ile başlayan 12 Ekim haftasında 16 Ekim Cuma günü bir de Terazi yeniayı gerçekleşiyor. Peki hafta nasıl geçecek?

Gökyüzünde kişisel gezegen dediğimiz gezegenler Merkür, Venüs ve Mars’tır. Bu gezegenler bireysel anlamda bizi daha fazla etkilerler.12 Ekim haftasında retro konumdaki Mars’a Merkür’de katılıyor. Böylelikle içe dönmüş hareket ve yaşam enerjimize, iletişim konuları da eşlik etmeye başlayacak.
13 Ekim-4 Kasım arasında iletişim şeklimizi anlatan Merkür Akrep burcunda retro harekette olacak. Bu süreci daha önce başladığımız işleri derinleştirmek ve göremediğimiz noktalarda ilerleyebilmek için değerlendirebiliriz. Yeni bir işe sıfırdan başlamaktan ya da anlaşma yapmaktan uzak durmaya dikkat edilmeli. Doğum haritasında Merkür retro pozisyonda olanlar bu konularda negatif etkileri korumalı geçip, daha hızlı ilerleme şansı bulacaklar. Eski defterlerin açılacağı bu dönemde duyguların keskinliğine kapılmamaya dikkat etmekte fayda var. Aynı zamanda olaylara gereğinden fazla önem verme, takıntılı davranışlardan uzak durma ve gizli kapaklı işlerden sakınma bu sürecin sorunlarından bizi koruyacaktır.
Çarşamba ve perşembe Güneş’in sert açılarının etkisindeyiz. Gerilimi yüksek günler olacağından özellikle kişisel sürtüşmelerden, rekabetten ve zorlamadan uzak durmaya özen göstermek önemli. Bel ve böbrek hassasiyetinin de fazla olduğu bir haftayız. Bu yüzden ani hareketlerden kaçınalım.
16 Ekim Cuma Terazi burcunda yeniay gerçekleşecek. Yeniayların enerjisi daha çok yeni adımlar attırma ve farkındalıklar oluşturma doğasındadır. Terazi burcu ilişkilerin, uyumun ve estetiğin öne çıktığı bir burçtur. Bu yeniay gerilimli bir yapıda. Öncelikli konusu ilişkiler, ortaklıklar ve birlikte yürütülmeye çalışılan süreçler. Bu konularda süregelen dengesizliğe karşı bizi harekete geçirecek bir yeniay olacak. Mevcut ilişkilerin sorgulanacağı, sert etki alanların ani bitiş kararları alırken, desteklenenlerin ise yeni ilişkilere başlayacağı bir hafta olacak. Öncü burçların (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) ve bu burçlarda önemli vurguları olanların daha fazla etkileneceği bir yeniay olacak. Ay sonuna kadar finansal konularda belirsizlikler artarken, olaylar da beklenenden farklı seyredecek.
İletişim kazalarına yatkınlıktan dolayı hafta sonunda sosyal medyada, yazışmalarda dikkatli olmaya gayret edelim. Geçmiş konular sık sık gündeme gelebilir. Elektronik ve iletişim aletlerinde arıza ihtimaline karşı bilgileri yedeklemek bizi sürpriz veri kayıplarından koruyabilir. (Milliyet-Astrolog Aslıhan Kozluca)