GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
11 Ocak 2021 Pazartesi 10:37

11-17 Ocak haftası gökyüzü yorumu

11 Ocak haftasında bizleri neler bekliyor? Astrolog Aslıhan Kozluca 11 Ocak haftasını yorumluyor!

Gökyüzünde Oğlak ve Kova enerjisinin hakim olduğu bir hafta geliyor. 13 Ocak Çarşamba Oğlak Yeniayı da bu etkiyi perçinleyecek. Pazartesi gerek finansal gerekse iletişim ve yazı konularında değerlendirilebilecek bir gün. Aynı zamanda sorunlu durumlara farklı bakış açısı ile çözüm bulma fırsatımız olacak.
Salı beklenmedik haberler alabiliriz. Bireysel kararlara müdahaleye hassasiyet fazla olacağından, fevri tepkilerle karşılaşabiliriz. Bu sebeple kimsenin alanına çok müdahil olmamaya gayret edilmesi gereken bir gün.
13 Ocak Çarşamba Oğlak Yeniayı var. Yeniaylar aslında daha ılımlı enerjiler içerirler, başlangıçları ifade ederler. Bu yeniaya eşlik eden Plüton işin rengini biraz değiştiriyor. Her şeyin göründüğü gibi olmadığı, sevimli, cazip olma maskesi ile manipülasyonların arttığı iki haftalık dönemde olacağız. Bu yeniay yer hareketlerini, hava olaylarını da sert yönde etkileyebilir.
Perşembe kendimizi güçlü hissedeceğimiz bir gün olacak. Yalnız bu gücün kullanım dozu önemli. Herkes birbirine karşı baskın olma sevdasında olabilir. Bu görünümü daha çok yaptığımız işte takıntıya kapılmadan derinleşmek için kullanmak etkin sonuç verecektir. Perşembe ve cuma ikili ilişkilerde baskın olma derdine düşülmezse kronikleşmiş bazı sorunları aşabilmek de mümkün.
Hafta sonu ise ilhama daha açık olacağımızdan bu tarz aktivitelerde bulunabilir, içsel çalışmalara ağırlık verebiliriz. (Milliyet)