GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
29 Mayıs 2017 Pazartesi 11:13

10 adımda 28 Mayıs haftasının gökyüzü etkileri

2016 yılının travmatik dönemlerini geride bıraktığımızı iyiden iyiye hissetmeye başladık. Haziran ve sonrasında gittikçe artan mutluluk duygusu bizi bekliyor.

1 - 30 Mayısa dek yeniayın etkisindeyiz. Yenilik yapmak için bu kısa zamanı değerlendirmekte yarar var. İletişim araçlarınızı, web sitenizi, arabanızı, iletişim danışmanlarınızı yenileyebilirsiniz.

2 - Satürn-Mars karşıtlığı hafta boyunca etkisini sürdürecek. Hedefe odaklanmakta kararsızlık yaşanabilir veya konsantrasyon bozukluğu, sürdürmekte zorlanmak, yapıların çöküşü, öfkeyi kontrol edememek gibi olasılıklar kontrol kaybına neden olabilir.

3 - Güneş-Jüpiter üçgeni yıl boyunca çok az kereler hissettiğimiz şanslı bir evreyi tüm hafta boyunca yaşamamızı sağlayacak. Jüpiter geri gidiyorsa da bu şansı bulmamıza engel değil. Eskiden karşımıza çıkan ama değerlendiremediğimiz bir olasılık yeniden gündemde.

4 - Pazartesi; Ay yengeç burcundan geçiş yaparken, Plüton’la karşıt açıda başlayacağı güne, Uranüs’le kare açı yaparak devam edecek. Yani ani kayıplar ve şok eden olaylar korkutabilir. Korkunun içinden geçerek değişime ve yeniliğe ulaşılmalı. Kayıpların geri dönüşü olmayacağı için önlem almak konusunda hassas davranılmalı.

5 - Salı; Uranüs’ün yani, ani değişikliklerin ve yeniliklerin arabulucu olduğu bir gündeyiz Yanlış okumadınız Uranüs arabulucu konumda. Neyse fikriniz, kararınız değiştirebilirsiniz. Esnek olun. Tam tersi yöne koşmaya hazırlanın.

6 - Çarşamba; orblar geniş olsa da Güneş-Ay ve Güneş-Jüpiter arasında olumlu bir görünüş var içimizi aydınlatmaya ve olayları müjdeyle sonuçlandırmaya eğilimli hissedeceğiz. Beklemek ve beklentiler yormayacak.

7 - Perşembe; ilişkileri kalıcı hale getirmek, ya da ciddi bir ilişkiye başlamak için harika bir gün. ( Satürn-Venüs olumlu açısı).  Üstelik imza atarak yaşamımızda köklü değişiklikler yapabiliriz. (Merkür-Plüton olumlu açısı)

8 -  Cuma; Güneş-Jüpiter üçgeni iyimserlik ve şansı bulma duygumuzu harekete geçirecek. Güzel bir günü yaratmanın keyfini yaşayabiliriz.

9 - Cumartesi; Ay Düğümleri-Uranüs ve Satürn arasındaki muhteşem açı büyük bir üçgen oluşturuyor gökyüzünde. Bu görünüş yaşamımızda hem kalıcı hem aniden ortaya çıkan fırsatları geleceğe dönük değerlendirmemize yardım edecek. Düş kırıklıklarından önemli bir destek alarak çıkabilir hatta ciddi bir değişimle rahatlayabiliriz.

10 - Pazar; Gökyüzünde gezegenlerin birbirine çoğunlukla gülümsediği bir gündeyiz ancak mars İkizler burcunun son derecelerinde tehlikesini arttırmaya başladı. Bilginin yanlış kullanımı sorun yaratabilir. Şansı elde tutmak için kötülükten uzak durmak şart! Aynı gün akşam üzeri Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak ve ev, aile, yuva gibi alanlara daha fazla enerji harcayacağız.

Mutlu bir hafta dilerim. Su Karakuş / Uzman astrolog