GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
11 Mart 2021 Perşembe 12:10

'Yeşilçam'ın setinden ilk kareler

Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler’in rol aldığı “Yeşilçam”ın çekimleri devam ederken, setten ilk kareler yayınlandı.

Yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Çağan Irmak'ın bulunduğu ve senaryosu Volkan Sümbül ve Levent Cantek tarafından kaleme alınan dizi merak ediliyor. Peki, Yeşilçam dizisi ne zaman başlayacak, tarih belli oldu mu? İşte Yeşilçam dizisi oyuncuları ve konusu...

YEŞİLÇAM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri başlanan ve fragmanı yayınlanan Yeşilçam dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmasa da yakın zamanda dijital platformda olması bekleniyor.



YEŞİLÇAM DİZİSİ OYUNCULARI

Dizide Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam'da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’e hayat verecek.
Aynı zamanda dizide Çağatay Ulusoy’a Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci eşlik edecek. Afra Saraçoğlu, Yeşilçam’ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı’yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından Mine Cansu’yu canlandıracak.
‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’nın oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci’nin yanı sıra Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi başarılı ve usta isimler buluşuyor.