GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
4 Şubat 2019 Pazartesi 17:02

'Yerli kaynaklardan enerji üretimi rekor kırdı'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak "Milli Enerji ve Maden Politikası ile atılan adımlar meyvelerini veriyor. Yerli kaynaklardan enerji üretimi rekor kırarken, cari açığımızın düşmesine büyük katkı sağlıyor. Tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi. Bakan Albayrak, 2017 ve 2018 yıllarında marka değerini en fazla artıran Türk Bankası olan Ziraat Bankası'nı da Twitter'dan yayınladığı mesajla kutladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'nin enerji üretimine ilişkin Twitter'da açıklama yaptı.

Bakan Albayrak yerli kaynaklarla yapılan enerji üretiminin rekor kırdığını söyledi.

Milli Enerji ve Maden Politikası ile atılan adımlar meyvelerini veriyor. Yerli kaynaklardan enerji üretimi rekor kırarken, cari açığımızın düşmesine büyük katkı sağlıyor. Tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

ZİRAAT BANKASI'NA TEBRİK
Bakan Albayrak ayrıca, Ziraat Bankası'nın Türkiye'nin en değerli bankası olmasını da Twitter'dan yayınladığı bir mesajla tebrik etti.

Dünyanın lider bağımsız marka değerleme şirketi Brand Finance’in Bankacılık 500 sıralamasında, 2017 ve 2018 yıllarında marka değerini en fazla artıran Türk Bankası olan Ziraat Bankası, aynı zamanda Türkiye’nin En Değerli Bankası oldu.
Tüm Ziraat Bankası ailesini tebrik ediyorum.

Albayrak, "Dünyanın lider bağımsız marka değerleme şirketi Brand Finance’in Bankacılık 500 sıralamasında, 2017 ve 2018 yıllarında marka değerini en fazla artıran Türk bankası olan Ziraat Bankası, aynı zamanda Türkiye'nin En Değerli Bankası oldu. Tüm Ziraat Bankası ailesini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. (NTV)