GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
14 Aralık 2022 Çarşamba 14:41

'Yargı'da Yekta'dan Ceylin'e: Benim için birini öldüreceksin!

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'da heyecan bir an olsun düşmüyor. Cinayeti Parla'nın işlediğini bilen Yekta, bu kozu kullanmaya karar verir. Ceylin'i kullanmak isteyen Yekta, bildiklerini anlatmama karşılığında Ceylin'den cinayet işlemesini ister. Herkesi şok eden gerçekler karşısında Ceylin'in ve Ilgaz'ın ne yapacağıysa merak konusu!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümün final sahnesinde Ilgaz’a gelen mailde katilin Merdan (Cezmi Baskın) değil, Parla (Zeynep Atılgan) olduğu yazıyordu. Maili Pars’a (Mehmet Yılmaz Ak) iletmeye karar veren Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), Ceylin’in (Pınar Deniz) durumdan habersiz olduğunu düşünerek, bunu ondan gizliyor.

Çınar (Arda Anarat), Özgür’de cinayet anının videosu olduğunu öğrenmesiyle olayda Yekta’nın (Uğur Polat) payı olduğunu anlıyor. Yekta cinayeti Parla’nın işlediğini öğrenmesiyle Ceylin’le karşı karşıya geliyor. Çekilen cinayet videosunu izleyen Ilgaz, Pars ve Eren’in (Uğur Aslan) ne yapacağı merakla bekleniyor.

"SADECE DEDİĞİMİ YAP!"

Ceylin’in Yekta’nın ofisine gitmesi dikkat çekerken, Yekta’nın Ceylin’den birini öldürmesini istemesi işleri değiştiriyor: Ben sebebi Çınar olur demiştim ama burada olayın yıldızı Parla. Adını yazmayı unutmuşlar, olmaz. Hakkını verelim, en başa onun adını verelim. Sadece dediğimi yap! Benim için birini öldüreceksin.

GERİLİM ARTIYOR!

Haluk’un (Kenan Bal) gittiği evde ölü bulduğu kişi ve fragmanın sonunda arabanın çarptığı kişinin kim olduğu yeni bölüme dair soru işaretlerini korurken, gerilimi de arttırıyor.

Heyecanın bir an olsun düşmediği, Ali Bilgin rejisinin Sema Ergenekon kalemiyle buluştuğu Yargı dizisi, yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.