GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Mart 2023 Pazar 13:41

'Tarımın Efesi' Eskiyörük'ten Beydağ ziyaretinde mesaj: Havzamıza ve ülkemize karşı sorumluluğum var

Milletvekili aday adayı Eskiyörük, Başkan Şakir Başaran ile bir araya geldi. 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mahmut Eskiyörük, Küçük Menderes Havzası ziyaretlerine başladı. Eskiyörük, Beydağ İlçe Başkanlığında Başkan Şakir Başaran, Kadın Kolları Başkanı Ayşen Selek Kel ve parti yöneticileri ile bir araya geldi. 

BAŞARAN, “MİLLETVEKİLİ OLACAK OLAN KİŞİ, HAVZAMIZIN SORUNLARINI BİLMELİ”
Cumhuriyet Halk Partisi Beydağ İlçe Başkanı Şakir Başaran, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak çalışmalarımızı hep yaptık. Bu zamana kadar bizleri temsil eden tüm milletvekillerimize teşekkür ederiz. Bu dönemde Küçük Menderes Havzası olarak bizi temsil edecek, içimizden, bizi bilen bir değil birkaç milletvekili istiyoruz. Küçük Menderes Havzası bunu hak ediyor. Bu konuda da genel merkeze taleplerimizi ileteceğiz.  Mahmut Eskiyörük’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz. Bizleri temsil edecek sıralamadan milletvekili seçilmesi havzamız adına büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

ESKİYÖRÜK, “HAVZAMIZA VE ÜLKEMİZE KARŞI BİR SORUMLULUĞUM VAR”
Tüm Türkiye için yola çıktığını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mahmut Eskiyörük, “Küçük Menderes Havzası doğup büyüdüğüm, yaşadığım, toprağını işlediğim, havasından, suyundan her türlü faydalandığım yer. Ve benim havzamıza, ülkemize karşı bir sorumluluğum var. Uygulanan yanlış tarım politikalarına dur demek, üreticimizin sorunlarını ve çözüm yollarını yakından bilen biri olarak mecliste havzamızı temsil etmek adına sizlerin de destekleriyle bu göreve talibim” dedi.