GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Ocak 2022 Perşembe 16:13

'Ses kaydı' skandalı sonrası ilk görüşme… 'Özür' ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Konak eski İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, küfürlü ses kayıtları sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e 'özür' ziyareti gerçekleştirdi. Gruşçu, ziyareti sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanlığı görevindeyken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'a yönelik hakaret içeren ses kayıtlarının ortaya çıkması sonrası görevinden istifa eden Çağrı Gruşçu, Başkan Soyer'i makamında ziyaret etti.

Kasım 2021'de yaşanan olayın ardından Başkan Soyer'e giden Gruşçu, özür dilediğini ve özrünün kabul edildiğini açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden  ziyareti paylaşan Gruşçu şu ifadeleri kullandı:

"Bazen yol taşlıdır, engebelidir. Virajlar keskindir. Kara bulutlar tökezlemen, hata yapman için elinden geleni yapar.  Hatanı bilmek, özür dilemek erdemse, özrü kabul etmek, affedici olmak en büyük makamdır.  Kardeşin özrünü kabul etmek de ağabeye yaraşır. Ağabeyliğinize ve makamınıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim değerli başkanım."