GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
17 Ekim 2021 Pazar 10:20

'Selam yollamışlar ben de aldım' diyerek saldırdı

Bolu'da A.Y. adlı şahıs, evine giderken husumetlisi C.A.'nın silahlı saldırısına uğradı. Mermilerden birisi A.Y.'nin ayağına isabet ederken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerinde sağlık ekipleri şahsı hastaneye kaldırdı. Bu esnada olay yerinden yaya kaçan silahlı saldırgan ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan saldırgan, ''Neden yaptınız?" sorusuna, "Selam yollamışlar, ben de selamlarını aldım" diye cevap verdi.

Bolu'da Sağlık Mahallesi Okur Sokak'ta saat 00.30 sıralarında yaşanan olayda iddiaya göre A.Y., evine gitmek için sokağa gelip motosikletini park etti.

HUSUMETLİSİNE 4 EL ATEŞ ETTİ
A.Y., motosikletinden indiği sırada aralarında husumet olduğu öğrenilen C.A.'nin silahlı saldırısına uğradı. C.A: , tabanca ile 4 el ateş açtıktan sonra yaya olarak olay yerinden kaçtı.

SİLAH SESLERİNİ DUYANLAR İMDADINA YETİŞTİ
Mermilerden biri A.Y.'nin ayağına isabet etti. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı A.Y., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

''SELAM YOLLAMIŞLAR BEN DE ALDIM''
Silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçan C.A., polisin araştırması sonucu yakalandı. Gözaltına alınan C.A., sağlık kontrolü için hastaneye götürüldüğü sırada gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna, "Selam yollamışlar, ben de selamlarını aldım" diye cevap verdi. (DHA)