GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
17 Haziran 2021 Perşembe 12:14

'Örnek alıyoruz' demişti... Başarıyı takdir etti!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İzmir Köy-Koop Birlik Başkanı ve Slow Food Teos Lideri Neptün Soyer’e çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Şahin, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından İzmir’de düzenlenen Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantıları’nda, “Örnek aldığımız yer de burasıydı. Tunç başkanın yapmış olduğu çalışmalar bizim için çok kıymetliydi” ifadelerini kullanmıştı.

EGEDESONSÖZ- İzmir Köy-Koop Birlik Başkanı ve Slow Food Teos Lideri Neptün Soyer Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep'i Geliştirme Vakfı (GAGEV)'in destekleri ile bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Sürdürülebilir Gıda, Butik Tarım ve Bio Çeşitlilik Kongresi ve Gezisi 'Farm Network'te konuşma yaptı. ‘İzmir Bölgesinde  Biyoçeşitliliğin Başarı Hikayesi " başlıklı konuşmasında Soyer, "Bütün doğaya hizmetle, canlılara zarar vermeden yapılan her tarım doğru tarımdır" ifadelerini kullandı. Konuşmasının sonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Neptün Soyer'e plaket taktim ederken çalışmalarında başarılar diledi.

AK Partili Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından ulusal kalkınmada yerel yönetimlerin yeri ve önemini vurgulamak amacıyla 11 farklı ilde düzenlenen ‘Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantıları’nda İzmir’den övgü dolu sözlerle bahsetmişti.

Başkan Şahin, “2014 yılında ilk başkan olduğumda yaptığım ilk iş tarım daire başkanlığını kurmaktı.  Örnek aldığımız yer de burasıydı. Tunç başkanın yapmış olduğu çalışmalar bizim için çok kıymetliydi. Kooperatifleşmede Ege bizden çok daha iyiydi. Aradaki farkı kapatmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.