GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
29 Mayıs 2022 Pazar 19:27

'Millet iradesinin önünde hiçbir bariyer duramaz'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Kutlu şehrimiz sahipsiz ve çaresiz değildir. Sel olunca denize, deprem olunca kayağa, kar yağınca balığa gidenler hesap vakti geldiğinde İstanbullu kardeşlerimizin tokadını yiyecekler, geldikleri gibi gidecekler." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen İstanbul'un Fethinin 569'uncu Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar: 

"Türkiye'nin geleceğini zillet değil Cumhur tayin edecektir. Bakanlıklarımızın kapılarına dayandılar, kurumlarımızın kapılarını zorladılar açılmadı. Utanmadan sıkılmadan bürakrasiyi tehdit ettiler tutmadı. Hangi tercihe müracat ederlerse etseler boşunadır. Kaderin üstünde kader bir kez daha tecelli edecek. İftira siyaseti kaybetmeye mahkumdur. 

Kutlu şehrimiz sahipsiz ve çaresiz değildir. Sel olunca denize, deprem olunca kayağa, kar yağınca balığa gidenler demokratik hesap vakti geldiğinde İstanbullu kardeşlerimin tokadını yiyecekler, geldikleri gibi gidecekler.

Arkamızda cumhur var, millet var, tarih var. Türkiye'nin büyüme, yükselme, güç ve kudret kazanma hedefinin önüne kimse geçemeyecektir. Millet iradesinin önünde hiçbir bariyer duramayacaktır. 

Türk milleti Bizans’a indirdiği kamçı darbeleri ile kıtaları inletmiştir. İstanbul’un fethi sıradan bir askeri başarı değildir. 

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin proje ve yapımında desteği bulunan başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun İstanbul. Fethimizin 569. yıl dönümü kutlu olsun."