GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
13 Haziran 2022 Pazartesi 14:23

'Lost', Disney Plus'la Türkiye'ye geliyor

"Lost" dizisi Disney Plus ile yeniden izleyicilerle buluşacak. Dizi, uçak kazası sonrası bir adada hayatta kalma mücadelesi veren insanların yaşadıklarına odaklanıyor.

14 Haziran'da Türkiye'de yayına başlayacak olan Disney Plus, tüm zamanların en çok izlenen dizilerinden olan "Lost"u tüm bölümleriyle yayınlayacak. 

2004-2010 yılları arasında 6 sezon boyunca yayınlanan "Lost", uçak kazası sonrası bir adada hayatta kalma mücadelesi veren insanların yaşadıklarına odaklanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Adewale Akinnuoye-Agbaje, Naveen Andrews, Nestor Carbonell, Henry Ian Cusick, Jeremy Davies, Emilie de Ravin, Michael Emerson, Jeff Fahey, Matthew Fox, Jorge Garcia, Maggie Grace, Josh Holloway, Malcolm David Kelley, Daniel Dae Kim, Yunjin Kim, Ken Leung, Evangeline Lilly, Dominic Monaghan, Terry O'Quinn ve Harold Perrineau gibi isimler yer alıyor.  

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, aynı zamanda televizyon tarihinin en pahalı yapımlarından biri olarak kabul edilen dizinin ilk yılından itibaren ABC’de yayınlanan her bölümü ortalama 15,69 milyon kişi tarafından seyredildi.

DISNEY PLUS 14 HAZİRAN'DA TÜRKİYE'DE

Disney Plus, geçen günlerde 14 Haziran tarihinde Türkiye yayınına başlayacağını duyurdu. Star Wars ve Marvel evrenlerindeki birçok yapıma sahip olan platform, yerli yapımlar için de çalışmalara başladı.