GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Mayıs 2023 Pazartesi 10:15

'Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ardından yaptığı ilk açıklamada, "Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor" dedi. Umutsuzluğa kapılmama çağrısı yapan İmamoğlu, "Unutmayın; Değişmeyen tek şey değişimdir" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimlerin ardından ilk kez konuştu.

Sosyal medya hesabından bir video mesaj yayınlayan İmamoğlu, seçim sonuçları nedeniyle umutsuzluğa kapılmama çağrısı yaptı. İmamoğlu, 2019 yerel seçimlerini anımsatarak, genel seçimlerden sadece 9 ay sonra muazzam sonuçlar elde edildiğini söyledi.

İmamoğlu, "Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor. Unutmayın; Değişmeyen tek şey değişimdir. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alamazsınız" dedi.

İmamoğlu, video mesajında şu ifadeleri kullandı:

"28 Mayıs seçimleri sonuçlandı. 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' diyen Gazi Mustafa Kemal Atartürk'ün izinde biz siyasetçi olarak bu sonuçların milletimize ve güzel ülkemize hayırlar getirmesini elbette temenni ediyorum. Türkiye'nin şimdi hızlıca normalleşmeye ve gerçek sorunlarına çözüm bulmaya acilen ihtiyacı vardır.

Bugün büyük hayatl kırıklığı yaşayan on milyonların olduğunun farkındayım. Sakın ama sakın üzülmeyin, umutsuzluğa kapılmayın, başınız dik yürümeye devam edin.

Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor. Unutmayın; Değişmeyen tek şey değişimdir. Her sahada her ortamda değişim aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık."