GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Mart 2020 Pazartesi 13:00

'Kapıları açınca telefonlar gelmeye başladı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, göçmenlere kapıların açılmasıyla ilgili "Bir yük paylaşımına Batı girmezse kapıları açarız dedim. Blöf yaptım sayıldı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki STK temsilcilerini kabul etti. 

Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

"İdlib'de tarihi mücadelenin verildiği dönemde gösterdiğiniz birlik için şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Ülkemizi terörle korkutmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Aylar önce bir açıklama yaptım. Bir yük paylaşımına Batı girmezse kapıları açarız dedim. Blöf yaptım sayıldı. Kapıları açılınca telefon üstüne telefon gelmeye başladı. Artık o iş bitti. Bu işten nasibinizi alacaksınız. Dün itibarıyla rakam yükseldi daha da yükselecek.

135 tank, 22 zırhjlı araç, 45 top, 44 çok namlulu roketatar, 5 hava savunma rampası, 12 tank savar, 29 uçaksavar, 1 İHA, 7 mühimmat rampası, 9 mühimmat deposu olarak kullanılan bina, 2 uçak, 2 füze rampası ve 2 bin 557 rejim askeri ve yardımcıları etkisiz hale getirildi, öldürüldü. (NTV)