GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
8 Mart 2023 Çarşamba 12:26

'İmkanım yok' diyen öğrenciyle dalga geçti!

Düzce Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yapan bir kişinin depremzede öğrenciye yaklaşımı tepki çekti. Öğretim görevlisi, ödevi yapma imkanı olmadığını söyleyen öğrenciye, "Bırak yahu sanki atom bombası attılar" şeklinde cevap verdi.

Sosyal medaya yayınlanan ses kaydına göre; Düzce Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışan bir kişi, ödev yapacak imkanı olmadığını söyleyen öğrencisinden ısrarla "bir firma insan kaynakları yöneticisi ile röportaj" ödevini yapmasını istedi.

Depremzede öğrencinin "Ben Malatya'da nasıl yapcağım" sözlerine "Niye orada hiç firma yok mu?" yanıtını veren öğretim görevlisi ile öğrenci arasındaki diyalog tepki çekti. 

Öğretim görevlisi, öğrencinin "Hocam şehir yok, gözünüzü seveyim firma mı olur?" sözlerine "Bırak yahu sanki atom bombası attılar" şeklinde cevap verdi.

Kalacak yeri olmadığı için cezaevinde kaldığını söyleyen öğrenciye,  öğretim görevlisi, röportaj ısrarı yapmaya devam ederek  ‘’Kalacak yer bulamayıp da cezaevine mi girdin, bu mu bulduğun çözüm!’’ diyerek "Farklı şehirden de olur" yanıtını verdi. (T24)