GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
31 Mayıs 2019 Cuma 17:56

'Enişte başkan' desteğe gitti

İzmir’in Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı Pazar günü seçim yapılacak Artvin’in Yusufeli İlçesi’ne gitti. Eşi Artvin’li olan Karakayalı, “Saha çalışmalarına katılıp adayımıza destek isteyeceğiz” dedi.

EGEDESONSÖZ- Yerel seçim sonrasında Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) aldığı karar sonrasında Türkiye genelinde bazı il ve ilçelerde seçimlerin yenilenmesi kararı alınmıştı. Kırıkkale'nin Keskin, Artvin Yusufeli, Denizli Honaz’da YSK kararı gereği Pazar günü seçim yapılacak. Ege Bölgesi’nde bulunan belediye başkanlarının bir bölümü Denizli Honaz’a giderken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de ilçede temaslarda bulunmuşlardı.

Kemalpaşa Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı da eşi Lütfiye Karakayalı’nın memleketi olan Artvin’e gitti. Seçim çalışmalarına destek için ekibiyle birlikte Artvin’de saha çalışmalarına katılan enişte Karakayalı Yusufelililerle buluştu.

Başkan Karakayalı, “Eşim Artvin’in Ardanuç ilçesinden. Kemalpaşa ilçemizde de çok sayıda Artvinli yaşıyor. YSK’nın kararı sonrasında böyle bir ihtiyaç doğdu. Biz de çalışmalara ekibimizle birlikte geldik. Burada il başkanımızın programına uyacağız. Koordineli bir şekilde burada görev yapacağız” dedi.