GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Temmuz 2016 Çarşamba 11:44

'Demokrasi Nöbeti'ne Menderes desteği

Menderes Belediyesi tarafından Konak Meydanı’ndaki demokrasi nöbetinde bulunan vatandaşlar için destek çadırı ve mescid kuruldu.

Menderes Belediyesi tarafından darbe karşıtlarına destek amacıyla Konak Meydanı’nda destek çadırı ve mescid kuruldu. Saat kulesi arkasında yer alan destek çadırında milli irade ve demokrasiye sahip çıkan, meydanları boş bırakmayan vatandaşlara çeşitli yiyecek ve içecek ikramları gerçekleştiriliyor. Destek çadırının yanında kurulan mescid de ise vatandaşlar ibadetlerini yerine getiriyor.

MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ
15 Temmuz tarihinde milletin, demokrasisine ve milli iradeye sahip çıkarak demokrasi bayramına imza attığını kaydeden Menderes Belediye Başkanı, “ Hain terör örgütü FETÖ’ye karşı milletimiz dik bir duruş sergileyerek darbe girişiminin son bulmasında başkahraman olmuşlardır. Milletimiz o günden itibaren Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlara sahip çıkın talimatı ile Konak Meydanı’nı Konak Demokrasi Meydanı’na da dönüştürmüştür. Biz de Menderes Belediyesi olarak vatandaşlarımıza ulaşım desteğinin yanı sıra meydanlarda rahat edebilmeleri için elimizden gelen her türlü yardımı gösteriyoruz. Onlar için destek çadırımız ve mescidimizi hazırladık. Her gün 5 bin kişilik yiyecek ve içecek dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Mescidimizde hem kadınlarımız hem de erkeklerimiz ibadetlerini rahatlıkla yerine getirebiliyorlar. Desteğimiz Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanları boşaltın talimatına kadar devam edecek. Allah bu milletin evlatlarından razı olsun. Birlik ve beraberliğimiz ebediyete kadar sürsün” dedi.