GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
15 Kasım 2021 Pazartesi 11:14

'Camdaki Kız'a sürpriz bir isim dahil oluyor!

Kanal D'nin iki sezondur perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Camdaki Kız' yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta yeni bir olayın yaşandığı diziye yeni bir oyuncu dahil oldu. İşte detaylar...

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı, Tamer Levent, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerfi Erol, Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Camdaki Kız dizisi, 20'nci bölümüyle 18 Kasım Perşembe akşamı Kanal D'de ekrana gelecek.

Yeni bölümde beş parasız kaldığı için karısı ile birlikte konağa dönen Sedat için yeni bir dönem başlarken; Nalan ise kocasının kendisini sevdiği için İngiltere'ye gitmekten vazgeçtiğini düşünüyor. Buna inanmayan Feride Hanım da kızına "Kesin bir terslik olmuştur havaalanında ondan dönmüştür o" diyor. Öte yandan Sedat, Nalan'la gittiği için eve dönmek zorunda kalan Cana'yı kaçmaya çalışması ve Alp'e bıraktığı mektup için zor günler bekliyor.

MUZO'NUN SEVGİLİSİYLE TANIŞMA YEMEĞİ 

Yeni bölüm tanıtımında Sedat ile gazetecilere mutluluk pozu veren Nalan, eşiyle birlikte Muzaffer'in kız arkadaşıyla tanışmak için bir yemeğe gidiyor. Böylece Camdaki Kız 20'nci bölümde yepyeni bir karakter diziye dahil oluyor. İkinci sezonda Hayri karakteriyle diziye dahil olan Cihangir Ceyhan'dan sonra 'Arka Sokaklar'da canlandırdığı 'Zeliş' karakteriyle şöhreti yakalayan Yüsra Geyik katılıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı diziye yeni katılan Yüsra Geyik, Muzo'nun sevgilisi olarak boy gösteriyor.