GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
27 Kasım 2023 Pazartesi 10:56

'Yeniden adayım' dedi, CHP’li aday adaylarına resti çekti: Tamamı gelsin!

31 Mart Yerel Seçimleri'nde yeniden aday olduğunu belirten Menemen Belediyesi Başkan Vekili Aydın Pehlivan, aday adayı bolluğu bulunan Cumhuriyet Halk Partisi’nden kendisine kimi rakip olarak görmek istediği sorusuna, “Herkesin kendi işleyişi var. Burada hiçbir adaya haksızlık yapmak istemem şunu sadece söyleyebilirim ki,  tamamı gelebilir” dedi.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ – Menemen Belediye Meclisi içerisinde yapılan kura sonrası Başkan Vekilliği görevine getirilen ve yaklaşık 2,5 yıldır görevde olan AK Partili Aydın Pehlivan 31 Mart 2024 seçimleri için iddialı konuştu.

ADAYIM!
31 Mart 2024 seçimleri için aday olup olmadığının sorulmasına yanıt veren Pehlivan, “2024 seçimlerinde tabii ki yeniden adayız” dedi.

MENEMEN ŞU ANDA ŞANTİYE
Mevcut görev sürecini değerlendiren Pehlivan, “şu anda Menemen bir şantiye... Gece demeden, gündüz demeden ekip arkadaşlarımıza koşturuyoruz. En çok sevindiğim nokta sahada da görüyoruz ki vatandaşımızla hemhal olmuşuz. Doğru yolda olduğumuzu görüyoruz. Vatandaşımıza bir söz vermiştik geldiğimizde. İzmir'in 30 tane güzel ilçesi var. Ama biz en güzel ilçesi olmaya  aday bir kent haline getiriyoruz Menemenimizi şu anda. Kültür-sanat etkinliklerinden tutun, spor müsabakalarına eğitime kadar öğrencimize, evladımıza, gencimize, hanımefendimize, beyefendimize  çok kaliteli zaman geçirebilecekleri güzel bir Menemeni hep birlikte inşa ediyoruz. Yaklaşık 2,5 yıllık bir süreç içerisinde görev yapıyoruz. Bunun bir buçuk yılı malumunuz yolsuzluk dosyalarının temizlenmesi, borçların ödenmesi oldu. İki milyara yakın borç ödedik. Bunlar tabii hizmete dönecek.  Projelerimiz şu anda devam ediyor. Açılışlar gerçekleştiriyoruz. Yeni dönemde çok güzel proje var. Koymuş olduğumuz mükemmel hedeflerimiz var. İnşallah bugüne kadar yapmış olduklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatı niteliğinde olacak. Şu anda da en büyük inşaatımız köprülü alt geçidimiz. Battı-çıktı için çalışmalarımız başladı. Şu anda yoğunlaşmış olduğumuz noktada o. Malumunuz  şu andaki meteorolojik koşul kış şartları. İnşallah bu konuda bizi fazlasıyla zorlamaz ve hedeflemiş olduğumuz 1 Mart'ta inşallah açılışını gerçekleştirirsek  bu döneme dair bütün hayallerimizi gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

HALKIMIZ DOĞRUYU BULMUŞ DURUMDA
CHP’li isimlerin ‘AK Parti’den halkı kurtaracağız’ sözlerini yorumlayan Pehlivan, “Bununla ilgili bizim karşı taraf için herhangi bir yorum yapmamız söz konusu dahi olamaz. Biz kendi işimize bakıyoruz, yoğunlaşmış olduğumuz işlerimiz var.  Bizim derdimiz Menemen. Bu konuda biz mücadelemizi, Menemenliler için devam ettireceğiz. Tabii ki bir seçime gireceğiz. Girmiş olduğumuz bu seçimde halkımız bizi değerlendirecek. 22 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi yönetiyor Menemen'i. 22 yıllık süreçle şu almış oldukları 2,5 yıllık süreç içerisindeki hizmetleri değerlendirdiğinde halkımız şu anda zaten doğruyu değerlendirecektir. Doğruyu da bulmaya devam edecektir. Bizim milletimiz ferasetli bir millettir.  İnşallah bunun hakkını da verecektir diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

2019 seçimlerinin ardından ilçedeki anketlerde nasıl bir değişim olduğunun sorulmasına yanıt veren Pehlivan, “Olması gereken değişimleri biz anketlerimiz görüyuroz. Gerçekten vatandaş şu anda hizmet odaklı çalışan, gecesini gündüzüne katan bir kardeşleri olduğunu ve evlatları olduğunu çok net bir şekilde görüyor. Bunlarla ilgili yorum yapmamız çok doğru değil. İnşallah sandık zaten milletimizin önüne koyulacak. Orada her şey ortaya çıkmış olacak” dedi.

HAKSIZLIK YAPMAK İSTEMEM
Cumhuriyet Halk Partisi’nden 31 Mart 2024 seçimlerinde kiminle yarışmak istediği sorusuna yanıt veren Pehlivan, “bir yorum yapmam. O periyot beni hiç ilgilendirmiyor. Herkesin kendi işleyişi var. Burada hiçbir adaya haksızlık yapmak istemem şunu sadece söyleyebilirim ki,  tamamı gelebilir” diye konuştu.