GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Ağustos 2024 Pazar 14:08

'Özel' talimat: Salondan dışarı çıkarıldılar!

CHP Kadın Kolları Kurultayı'nda CHP lideri Özgür Özel konuşma yaparken Çiğli Belediyesi'nde işten çıkarılan işçiler "İşimizi geri istiyoruz" sloganlarıyla protesto ettiler. Protestoya tepki gösteren Özel işçilerin salondan çıkarılmasını istedi.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Kadın Kolları 15. Olağan Kurultayı’nda konuşma yapmak için sahneye çıktığında, Çiğli Belediyesinden işten çıkartılan işçiler tarafından alkış ve düdükle protesto edildi. İşçiler "İşimizi geri istiyoruz" sloganları attılar.

Özel sloganlar üzerine işçilere tepki gösterirken eylemcileri salondan atılması talimatı verdi.Kürsüde açıklamalarda bulunan Özel şu ifadeleri kullandı;

"Arkadaşlar, Kadın Kolları Kongresi'ni lütfen başka amaçlara alet etmeyin. Çok rica ediyorum, lütfen. Burada uzunca bir emeğin karşılığını almak için toplanmış CHP Kadın Örgütü varken, onların sesine başka bir ses karıştırmak, doğru değil. Güvenlik arkadaşlar, arkadaşlara yardımcı olun. Kadın Kolları Kongresi'nin bu kapsamda devam etmesine katkı sağlayın. Çok rica edeceğim arkadaşlar, doğru değil bu yapılan.Ben sizi her ortamda dinliyorum, kapının önünde yine dinlerim. Ama burası Kadın Kolları Kongresi. Burayı, buraya bırakacaksınız, erkeklere burayı provoke ettirmem. Ne diyecekseniz kapının önünde çıkar bana söylersiniz. Alın erkek arkadaşları dışarıya. Bula bula bu örgütün bu kadar emeğinin taçlandırılacağı bu toplantıyı mı buldunuz provoke etmek için?"