GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
10 Haziran 2022 Cuma 14:10

'Meleğime kavuşmaya gidiyorum' dedi... Fenomenin acı sonu!

Yakınları, İzmirli sosyal medya fenomeni Gülşen Bilmez’in intihar ettiğini öne sürmüştü. Bilmez’in kürtaj olduktan sonra travmatik süreç içerisine girdiği ve bu süreç sonrasında intihar ettiği belirtildi. Edinilen bilgiye göre; Bilmez, son olarak takipçileriyle, “meleğime kavuşmaya gidiyorum” ifadelerini kullandığı bir not paylaştı.
EGEDESONSÖZ – İzmirli sosyal medya fenomeni Gülşen Bilmez, yakınlarının ifadesiyle, hayatını kaybettiği bildirilmişti.Ancak iddialara göre; Bilmez’in intihar ettiği ve intihar etmeden önce sosyal medya hesabı üzerinden ‘meleğime kavuşmaya gidiyorum’ diyerek gönderi paylaştığı öğrenildi.

Bilmez’in kürtaj olduğu ve kürtajdan sonra ağır travmatik bir süreç içerisine girdiği yakınları tarafından aktarıldı. Bilmez’in takipçileri, paylaştığı son gönderide acı ve üzüntülerini paylaştı. Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu, “Ah be güzel kadın Allah ailene sevdiklerine sabır versin mekanın cennet olsun” mesajını paylaştı.

Bilmez’in cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Konak’ta bulunan Hüsnü Ataberk Camii’nden kaldırılacağı ifade edildi.