GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Ağustos 2022 Çarşamba 12:16

'Kariyer planım yok' dedi: Emirle geldim, emirle giderim!

Genel seçimlerin yaklaşması ile birlikte milletvekili adayı olup olmayacağı yönündeki soruya yanıt veren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, kendisinin herhangi bir planı olmadığını vurgularken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emri ile geldiğini ve yine aynı emirle evine dönebileceğini söyledi.

EGEDESONSÖZ - Türkiye’de 2023 genel seçimleri sürecine yaklaşılması ile birlikte siyasi partilerde çalışmalar hızlanmaya başladı.

Cumhurbaşkanını belirleyecek seçim öncesi partiler arasındaki rekabet büyürken, aynı zamanda milletvekilliği seçimlerinin de gerçekleşeceği süreçte parti içi rekabetlerde başlamış durumunda. Gerek bağımsız gerekse siyasi parti bünyesinde bulunan ve seçme ve seçilme yasağı bulunmayan vatandaşlar vekillik için çalışmalarını başlatırken, gözler partilerin il başkanlıklarına çevrildi.

Doğal ‘milletvekili adayı’ olarak değerlendirilen il başkanların alacağı kararlar ise siyasi camiada merakla bekleniyor.  Bazı il başkanlarının aday olacağına kesin gözüyle bakılırken, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ‘adaylık’ ile ilgili soru hakkında net konuştu.

GENEL BAŞKANIMIZ EVE GÖNDERİRSE…
Kendisinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile il başkanlığı görevine geldiğini hatırlatan Şahin, “Ben böyle kendi kendime bir kariyer planı yapacak, gelecek planı yapacak biri izlenimini mi verdim? Ülküdaşlarıma böyle bir izlenim verdiysem onlarından özür dilerim. Benim kariyer planım yok. Ben Türk milliyetçisiyim. 40 yıldır bu şehirde insanlarımıza hizmet etmeye çalışan biriyim. Ben talimat ile gelmiş, hizmeti fırsat olarak değerlendiren biriyim. Genel başkanımızın emri ile geldim. Genel Başkanım nerde dur diyorsa orda dururum. Türk milliyetçilerinin beni bu şekilde il başkanı olarak kabul ettikleri ve bana hizmet fırsatı verdikleri için keyif yaşıyorum. Planım yok. Genel Başkanımız eve git derse de elini öper eve giderim. Kimse benden başka bir şey beklemesin” dedi.