GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
23 Nisan 2018 Pazartesi 09:39

'Aykut Kocaman bana 'İyi misin?' demedi'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-1 kazanılan Yeni Malatyaspor maçı sonrasında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut'un "Biz Beşiktaş'a yenilmedik" sözlerine tepki gösteren Güneş, Fenerbahçemaçında yaşanan olaylar ile ilgili de açıklamalarda bulundu. İşte Şenol Güneş'in açıklamalarından satır başları:Erol Bulut'u izlerken üzüldüm. Takımını beğendiğim için söyledim. Eğer bize kaybetmediklerini söylerken hakem ise çok özür dilerim. Yine bir algı yaratmaya çalışıyorlar. Gençlerbirliği maçında Babel atıldı, 3 puan kaybettik.Erol Bulut hakemi söylüyor. Bakın biz susuyorsak salaklığımızdan susmuyoruz.

Aykut Kocaman gelmiş diyorlar. Ben görmedim kendisini. Geldi diyorlar. Ancak gelip bana iyi misin diye sormadı. Bu kadar kavgayı ben mi yarattım? Sahada kavgayı ben mi yarattım? Ne yaptık biz kardeşim? Sahaya mı girdik? Yapmayın artık yeter!Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından derbide yaşananlarla ilgili konuştu. Güneş, “Bir canımız var gerekirse onu da veririz” derken, özel güvenliklerin stadyumlardan temizlenmesi gerektiğini ifade etti.(CNN Türk)