GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
4 Mayıs 2021 Salı 14:31

'3 yıldır evliyiz, 2 yıldır ayrı yaşıyoruz'

2017'de kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile nikah masasına oturan Hande Soral, samimi açıklamalarda bulundu. Eşiyle rol aldıkları diziler nedeniyle uzun süredir görüşemediklerini söyleyen Soral, "3 yıldır evliyiz, 2 yıldır ayrı yaşıyoruz" dedi

Show TV'nin sevilen dizisi 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta 'Kuzey' karakterini canlandıran İsmail Demirci ile mutlu bir yaşam sürdüren Hande Soral, evliliği hakkında konuştu.

"2 YILDIR BAŞKA ŞEHİRLERDE YAŞIYORUZ"
Women's Shine dergisine röportaj veren Soral, eşi ile rol aldıkları diziler nedeniyle uzun süredir görüşemediklerini söyledi.

34 yaşındaki oyuncu, "2 yıldır başka şehirlerde yaşıyoruz. Çok zor. İlişkimize etkisi çok özlem ama bunun geçici bir süre olduğunu bildiğimiz için sabrediyoruz" dedi.

"HALA YENİ EVLİ SAYILIRIZ"
Hande Soral, "Sence evlilik zaman içinde nasıl bir değişim geçiriyor?" sorusuna da şu yanıtı verdi:

Bizde durumlar farklı; 3 yıldır evli olup, 2 yıldır ayrı yaşıyor gibiyiz. Henüz değişmeye, evrilmeye vakit bulamadık. Hala yeni evli sayılırız.

"EN ÇOK SEYAHATE ÇIKMAYI SEVİYORUZ"
Oyuncu, eşiyle bir arada olduklarında nasıl vakit geçirdiklerini ise, "O kadar uzun zamandır ayrıyız ki, bu aralar birlikte olduğumuz zaman uzun uzun sohbet ediyoruz. Birlikte seyretmek için beklediğimiz filmleri seyrediyoruz. Ama beraber en çok seyahate çıkmayı seviyoruz" sözleriyle anlattı.