GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Oytun NALBANTOĞLU
YAZARLAR
3 Nisan 2024 Çarşamba

Sadakamız olsun!

Göztepemiz sıradan bir Lig mücadelesinde Play-Off hattından kopmak istemeyen Kocaelispor’a karşı 80 dakika ezici bir futbol oynamasına rağmen Hakem faktörünü hesaba katmadığından dolayı sahadan puansız ayrıldı.

Ahmet Ildız’ın sakatlığı, Doğan’ın hazır olmaması ve Billal’in de yedek soyunduğu karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Göz-Göz ilk 45 dakika boyunca rakibine adeta nefes aldırmadı. Hocamız Stanimir Stoilov’un oyun planına harfiyen sadık kalan oyuncularımız hem mücadeleleri ve hem de maç konsantrasyonlarıyla işi ne kadar ciddiye aldıklarını ortaya koydular. Önde Romulo ve Mamah’ın yoğun presi Kocaelispor’un dengesini fazlasıyla bozdu. Göztepemiz Dennis, Celil ikilisiyle orta saha da basılmadık yer bırakmadı. İsmail ve Ogün’ün kanat organizasyonları yanında Yalçın’ın şut denemeleri istekli görüntümüzün canlı yansımalarıydı. Devre sonuna doğru İsmail’in mükemmel pasını klas vuruşuyla tamamlayan Obinna Mamah inanılmaz bir gole imza attı.

Ve gelelim skandal 2.yarıya …

Hakemin tamamen katlettiği, VAR’ın yine şaibeye bulaştığı ve Türkiye’deki futbolun ne kadar kirli olduğunu cümle aleme gösteren iğrenç bir son bölüme şahitlik ettik. Kubilay’ın golüyle 2-0 geçen Göztepe’de herşey doğru ilerlerken devreye giren Sarper Barış Saka ve Volkan Bayarslan maçta pozisyonu dahi olmayan Kocaelispor için ellerinden gelen tüm gayreti utanmazca sergilemekten vazgeçmediler. Ogün’e alakasız bir penaltı çalarak kötü niyetini belli eden Sarper Barış Saka, ceza sahasının yarım metre dışında topa elle müdahale eden Taha’nın hamlesinde de bu kez Volkan Bayarslan’ın uydurmasıyla 2.penaltı kararına hükmetti. Fırsat bu fırsat hızını alamayan “ Türk futbolunun katilleri “ rezaletin son perdesini de boş geçmeyerek 90+7 ‘ de üçüncü penaltı kararıyla kendilerine emredilen görevi yerine layıkıyla yerine getirmiş oldular. 

Göztepe için inanın hiç farketmiyor, puan farkımız 8 !!! Allah’a bin şükür ki alnımızın teri bileğimizin hakkı ve harama bulanmamış tertemiz 56 puanımızla son 6 haftaya dimdik ayakta giriyoruz. Hiçbir güç hiçbir kuvvet bizi ŞAMPİYONLUK YOLUNDAN ALIKOYAMAZ !!! Bu akşam gaspedilen 3 puan da bırakın SADAKAMIZ OLSUN !!!