GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
16 Aralık 2017 Cumartesi 11:32

Yılmaz ailesinin evlat acısı

İstanbul Beykoz’daki evinde sabah saatlerinde ölü bulunan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın babasının tabancasıyla intihar ettiği belirlendi

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, evinde ölü bulundu. Habertürk Haber Merkezi'nden Müslim Sarıyar'ın Emniyet kaynaklarından edindiği bilgiye göre Yavuz Yılmaz'ın Beykoz Konakları'ndaki evinde silahla intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. 

POLİS EKİPLERİ: MESUT YILMAZ'IN TABANCASIYLA İHTİHAR ETTİĞİ BELİRLENDİ

Beykoz Konakları'ndaki ikametinde silahla intihar eden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili olarak şoförü, koruması ve evde çalışanlardan oluşan 4 kişinin ifadesi alındı. İHA'nın haberine göre çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, Yavuz Yılmaz'ın babası Mesut Yılmaz'a ait Smith Wesson marka tabanca ile intihar ettiğini belirledi.

MESUT YILMAZ VE EŞİ BERNA YILMAZ İSTANBUL'A GELDİ
Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ı taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na indi.

Oğulları Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölümünden haberi olmayan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz çifti Los Angeles'ten saat  19.40 sıralarında İstanbul'a geldi. Yılmaz çiftini yakınları ve dostları karşıladı. 

THY'ye ait tarifeli uçaktan inen Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz, aprondan araçlarla B Kapısı'ndan çıkarıldı. Yakınları ve akrabaları tarafından karşılanan Yılmaz ile beraberindekiler, araçla havalimanından ayrıldı.

MESUT YILMAZ HASTANEDE YAKLAŞIK 45 DAKİKA KALDI

Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi. Yaklaşık 50 dakika sonra ilk olarak Mesut Yılmaz, kardeşi Turgut Yılmaz, eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Abdurrahim Albayrak araca binerek hastaneden ayrıldı. Berna Yılmaz ise hastanede kaldı. Ziyarete gelenler arasında ise Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, eski milletvekillerinden Cavit Kavak, Türkiye eski Futbol Direktörü Fatih Terim de taziye ziyaretine geldi. Hastaneden ayrılan Mesut Yılmaz Beykoz Konakları'ndaki eve gitti.

ÜNİVERSİTE KURMUŞTU
Yavuz Yılmaz annesi Berna Yılmaz ile geçtiğimiz sene özel bir üniversite kurmuştu. Yılmaz, bu üniversitenin de genel sekreteri olmuştu. Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN AÇIKLAMA
Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili TBMM'de açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eski başbakanlarımızdan, eski Rize Milletvekili Mesut Yılmaz'ın ve Berna Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, bu sabah 09.00'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün verdiği bilgi doğrultusunda vefat etmiş olduğunu öğrenmiş olduk. Gerek İstanbul Valimiz gerek İstanbul ve Beykoz emniyet müdürlerimiz ile teması kurduk, olay yerine intikal ettiler. Sayın Ahmet Mesut Yılmaz şu anda ABD'den dönüyor, uçak yolculuğunda. Amcalarıyla temas kurduk. Allah rahmet eylesin. Olayla ilgili arkadaşlarımızın gerekli çalışmaları sürüyor. Ben de bütün Yılmaz ailesine ve özellikle Mesut Yılmaz'ı sevenlere başsağlığı diliyorum" dedi.

Olay, Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, anne-babasının da yaşadığı Beykoz Konakları’nda meydana geldi.

TBMM'DEN BAŞSAĞLIĞI
TBMM Grup Başkanvekilleri, oğlu Yavuz Yılmaz'ın vefatı dolayısıyla eski Başbakan Mesut Yılmaz ve ailesine baş sağlığı diledi. TBMM Genel Kurulu'nda 2018 bütçe görüşmeleri devam ediyor. Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlunun hayatını kaybettiği haberinin duyulmasının ardından TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Yılmaz ve ailesine başsağlığı diledi.

Yavuz Yılmaz nişanlandığı sunucu Neşe Sapmaz ile 3 yıl birlikteliğin arkasından ayrılmıştı.

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?
Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz'ın oğlu olan Yavuz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin eski başbakanı Mesut Yılmaz'ın oğludur. 1979 yılında doğmuştur. Yavuz Yılmaz'ın 7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştır. (Hürriyet)