GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
22 Temmuz 2018 Pazar 13:21

Yağmuru kaydetmek istedi, yıldırım çarptı

Uzmanların, yağmurlu havada cep telefonuyla yıldırım ya da yağmur görüntüsü çekilmemesi konusunda yaptıkları uyarılara rağmen Düzce'de bir vatandaş telefonuyla yağmurun görüntüsünü çekmeye başladı. Kısa süre sonra ise elindeki cep telefonu yıldırımı çekti

Düzce'de şiddetli yağmuru cep telefonuyla çeken bir vatandaşı yıldırım çarptı. Balıkesir'de 2010 yılının ekim ayında yaşanan benzer olayda eşiyle yağmurda konuşan Erol Aladağ (39) yaşamını yitirmişti.

Marmara Bölgesi'nde geçen hafta çarşamba günü etkili olan yağışlı hava Düzce'de de kendisini hissettirdi. Sağanak ve dolunun ardından bazı evlerin bodrum katlarını su bastı, şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.

Yaklaşık 45 dakika süren şiddetli yağışı cep telefonuyla kaydetmeye çalışan bir vatandaş ise ölümden döndü. Uzmanların, yağmurlu havada cep telefonuyla yıldırım ya da yağmur görüntüsü çekilmemesi konusunda yaptıkları uyarılara rağmen Düzce'de bir vatandaş telefonuyla yağmurun görüntüsünü çekmeye başladı. Kısa süre sonra ise elindeki cep telefonu yıldırımı çekti. Cep telefonu elinden fırlayan ve olayın görüntüsünü Habertürk WhatsApp İhbar Hattı ile paylaşan vatandaş büyük panik yaşadı.