GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
13 Temmuz 2020 Pazartesi 13:29

Uzun yıllar Büyükşehir’de çalışmıştı: Gül Şener’e yeni görev!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllar üst düzey görevler yaptıktan sonra İZFAŞ Genel Müdürlüğü’nden ayrılan Gül Şener Tire Süt Kooperatifi Genel Koordinatörü oldu.

EGEDESONSÖZ-  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte yerel seçim sonrasında görevinden ayrılan isimler arasında yer alan İZFAŞ Eski Genel Müdürü Gül Şener Tire Süt Kooperatifi’nin genel koordinatörlüğü görevine getirildi.  Büyükşehir’in uzun yıllardır devam ettirdiği süt kuzusu projesinin yürütücüsü olan kooperatifin Başkanı Mahmut Eskiyörük ile el sıkışan Şener, resmi olarak kurumdaki görevine başladı.

Şener, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde merhum başkan Ahmet Piriştina döneminde planlamadan sorumlu genel sekreter yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra Aziz Kocaoğlu döneminde de aynı alanda bir süre çalışmıştı. Şener, daha sonra ESHOT Genel Müdürlüğü, İZDENİZ Yönetim Kurulu Başkanlığı, İZBA Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevler yaparak ulaşım birimlerini yönetmişti. Şener son olarak İZFAŞ Genel Müdürlüğü’nden kendi isteğiyle ayrılmıştı.