GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
11 Haziran 2019 Salı 13:31

Urla’da kadro operasyonu!

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz belediye kadrosunda değişikliğe gitti. Başkan Yardımcısı Ziya Çamsarılıoğlu’nu görevden alan oğuz iki başkan yardımcısı daha atadı. Oğuz, birçok müdürün yerini değiştirdi.

EGEDESONSÖZ- Yerel seçim sonrası İzmir’in Urla İlçesi’nde başkanlık koltuğuna oturan Burak Oğuz belediyedeki kadro değişikliği için düğmeye bastı. Oğuz, koltuğa oturduktan iki ay sonra ilk atamaları yaptı.  Başkan Oğuz, eski Başkan Sibel Uyar’ın göreve getirdiği daha önce Bayraklı, Buca ve Karşıyaka Belediyelerinde görev yapan teknik işlerden sorumlu belediye başkan yardımcısı Ziya Çamsarılıoğlu’nu görevden aldı.  Çamsarılıoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü’nde mühendis kadrosunda görevlendirildi.

Başkan Oğuz ayrıca, Belediyede memur olarak çalışan isimlerden Erhan Kıpkıp ile Yücel Işık’ı da boş bulunan başkan yardımcılıkları kadrolarına atadı.

Yine, Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Maraba Ruhsat ve Denetim Müdürü,  Deniz Engin Çoban İmar ve Şehircilik Müdürü,  Selim Dayıoğlu Fen İşleri Müdürü olarak görevlendirildi.