GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İnşaat/Emlak
24 Eylül 2020 Perşembe 11:15

Üç arazi vitrinde… TMSF'den İzmir'de 9 milyonluk satış!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) İzmir'de bulunan 3 alan için satış kararı çıkardı. İzmir iline bağlı Seferihisar, Torbalı ve Dikili ilçelerinde bulunan 3 taşınmazın satışını hedefleyen Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, bu satışlardan yaklaşık 9 milyon TL elde edecek.

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- TMSF İzmir'de Seferihisar, Torbalı ve Dikili'de bulunan taşınmazları toplam 9 milyon 450 bin TL fiyat ile satışa çıkardı. Seferihisar'ın Tepecik Mahallesi Akarcık mevkiinde bulunan 3 bin 627 metre kare arsayı 2 milyon TL ile satışa çıkartırken, Torbalı'nın Çakırbey Mahallesine bağlı Akçamezar'da yer alan 15 bin 605,14 metrekarelik tarla ve zeytinlik için  1 milyon 450 bin TL, Dikili'de yer alan iki ayrı parselde bulunan toplamda 557 bin 363,79 metrekarelik delicelik ve mera nitelikli taşınmazlar için muhammen beledi 6 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir'de bulunan 3 taşınmazın satışının gerçekleştirmesi halinde TMSF'nin kasasına yaklaşık olarak 9 milyon 450 bin TL'lik ücretin girmesi planlanıyor.