GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Eylül 2020 Cumartesi 23:25

Teşkilat Başkanı Kandemir’den mesaj: Erdoğan'la yol yürümek onurdur

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir İzmir ziyaretinde partililerle buluştu. Kandemir, teşkilatın üye kaydına yoğunlaşmasını isterken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya siyasetine yön verdiğini söyledi. Kandemir, “Onunla aynı yolda yürümek onurdur. Bu onur davaya gönül veren herkesindir” dedi.

EGEDESONSÖZ- Ege Bölgesi’nde çeşitli çalışmalar yapmak üzere Muğla-Manisa ve İzmir’de ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir partililerle buluştu. Gaziemir’de düzenlenen toplantıya katılan Kandemir’e Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Milletvekilleri Atilla Kaya, Necip Nasır, Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar, Cemal Bekle ve İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile parti yöneticileri eşlik etti.

Kandemir yaptığı konuşmada parti teşkilatlarına verilen üye yapma görevinin önemini anlattı. İzmir teşkilatının bu konuda iyi performans sergilediğini anlatan Kandemir, çalışmaları nedeniyle emeği geçenlere teşekkür etti. AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli’nin geçtiğimiz günlerde “hedefimiz 100 bin yeni üye” diyerek söz verdiği çalışmanın sürdüğü belirtilmişti.

Teşkilat Başkanı Kandemir, AK Parti’nin yıllar geçmesine rağmen başarılarını sürdürdüğünü söylerken Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine vurgu yaptı. Kandemir, “Cumhurbaşkanımız dünya siyasetine yön veriyor. Onunla olmaktan ve birlikte yürümekten gurur duyuyoruz. Birlikte yol yürümek onurdur. Bu onur partimize gönül veren dava için çalışan herkesindir” dedi.

Kandemir ayrıca pandemi döneminde Türkiye’nin çok önemli bir performans gösterdiğini söylerken sağlık ve ekonomik verilerden de bahsetti. Kandemir, çalışmaların parti teşkilatları tarafından halka anlatılmasını istedi.